Reiki 1 cursus

Leer hoe je de energie kunt laten stromen

Ontwikkel je intuïtie

Leer hoe je helende energie aan anderen kunt geven

Een Reiki 1 cursus is het begin van een innerlijke reis! Tijdens deze innerlijke reis leer je jezelf beter kennen, leer je hoe je jouw energie kunt laten stromen, je ontwikkelt je intuïtie en je leert helende energie aan anderen te geven.

Reiki 1 is een prachtige kennismaking met Reiki. Je leert, voelt en ervaart wat Reiki is en wat het voor jou kan betekenen. Iedereen kan het leren, er is geen speciale kennis of vaardigheid op voorhand voor nodig.

Reiki laat je groeien als persoon

Reiki zal je in contact brengen met jouw kern en zal je intuïtie versterken. Reiki is vaak de start van een persoonlijk ontwikkelingsproces. Het ontdekken wie je echt bent en keuzes maken die écht bij je passen.

Reiki 1 is vooral gericht op het behandelen van fysieke klachten. Je leert om jezelf te behandelen én anderen Reiki te geven. Reiki helpt bij lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, nekpijn, rugklachten, buikpijn, et cetera.

Ik help je zelfvertrouwen te ontwikkelen

Je ontvangt bij Reiki 1 maar liefst 4 inwijdingen, die jouw kanaal naar de universele levensenergie zullen openen. Deze inwijdingen zijn verspreid over de dag.

Je gaat deze dag tussen de inwijdingen veel oefenen bij jezelf en bij de anderen, zo leer je de energie goed kennen en ontwikkel je het zelfvertrouwen om hier zelf thuis mee aan de slag te gaan.

Kleine groepen

De eerste maanden na de cursus gebruik je Reiki vooral om jezelf te helen. Hierdoor wordt Reiki een onderdeel van je leven, doordat je er zo vertrouwd mee raakt. Hoe meer Reiki je aan jezelf geeft, hoe krachtiger de heling wordt voor jezelf en anderen.

De groep bestaat uit 4 - 8 personen, zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht en coaching tijdens deze bijzondere dag.

Data:

Vrijdag 6 oktober 2017

1
Plaatsen vrij

Vrijdag 3 november 2017

6
Plaatsen vrij

Algemene informatie

De training wordt gegeven bij Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5 in Zevenaar (Gelderland).

De cursusdag duurt van 09.30 uur tot ca 16.00 uur. Een heerlijke lunch, thee en versnaperingen zijn inbegrepen.

Je ontvangt aan het eind van de dag een certificaat en een map waarin theorie en oefeningen staan.

Jouw investering voor deze Reiki 1 cursus is 135 Euro inclusief BTW.

Als je enthousiast bent over het werken met Reiki, dan kun je na minimaal 3 maanden doorgaan met de Reiki 2 cursus.

OF

Ervaringen van anderen

Ervaringen van deelnemers die Reiki 1 ​bij Sandra gevolgd hebben:

 Judith 

quote-left

In 1 woord: WAUW!! Wat een magisch gevoel om de energie te voelen stromen!

 Meta

quote-left

Reiki 1 is een inspirerende ervaring. Ik ervaar echt meer rust in mijzelf. Het is zo bijzonder om de energie door mij heen te laten stromen.

 Mary

quote-left

Wat een ervaring, echt een verrijking van je leven. Je voelt de energie stromen en Sandra zorgt letterlijk en figuurlijk fantastisch voor je op deze dag. Dit zou je jezelf echt moeten gunnen!

Wat een ervaring, echt een verrijking van je leven. Je voelt de energie stromen en  Sandra zorgt letterlijk en figuurlijk fantastisch voor je op deze dag. Dit zou je jezelf echt moeten gunnen!


Veel gestelde vragen

Is Reiki wel geschikt voor mij? 

Wat als ik het niet kan?

Zevenaar is wel ver weg.... kan het niet dichterbij?

Wat houdt het kwaliteitskeurmerk in?

Heb je nog een vraag die hier niet beantwoord wordt? Mail dan naar sandra@succesvolinbalans.nl. Ik beantwoord je vraag zo spoedig mogelijk! 

OF

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten en de Vereniging Reiki Cirkel, wat betekent dat je een erkend certificaat behaald.

Succesvol in Balans - Voltastraat 29-5 - 6902 PT Zevenaar - Tel 06-14767756 - sandra@succesvolinbalans.nl