Purple Reiki – Reiki 1-2-3 cursus

Purple Reiki

Purple Reiki is met name heel helpend voor het oplossen van blokkades en weer laten stromen van (vastgelopen) energie. 

Soms wordt vastgelopen energie verward met een geblokkeerd chakra. Purple Reiki gaat direct naar de plaats in het lichaam van de vastgelopen energie om deze te deblokkeren. Zowel de cliënt als de behandelaar kunnen direct een verschil waarnemen. Het gebied zal heel warm worden en de handen van de behandelaar kunnen heet en rood worden. Dit zal slechts een paar minuten duren en dan neemt die warmte weer af, dus maak je geen zorgen! 

Purple Reiki is niet heel bekend, maar de puurheid, de kracht en de snelheid waarmee energie weer gaat stromen zal je verbazen! 

 Voor wie is de Purple Reiki inwijding geschikt?

Als je met Purple Reiki gaat werken, is het fijn als je al enige ervaring in energiewerk hebt. Daarom adviseer ik om deze na Reiki 2 volgens het Usui systeem te doen. 

Purple Reiki bestaat uit 1 inwijding inclusief Purple Reiki Master symbool 

Founder van deze energiestroom: Ole Gabrielsen

Purple Reiki aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

Via de knop hieronder kun je Purple Reiki eenvoudig in je winkelmandje leggen en afrekenen via iDeal of Bankcontact. 

Binnen 2 werkdagen zet ik de energie voor je klaar (met uitzondering van schoolvakanties regio Zuid, dan kan het langer duren). Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar.

Je kunt binnen 21 dagen de energie ophalen, waar en wanneer je maar wilt. 

Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.