Afstandsinwijdingen informatie - Reiki 1-2-3 cursus
  • Home >>

Afstandsinwijdingen informatie

Naast Reiki 1, 2 en 3 zijn er ook prachtige, aanvullende energiestromen beschikbaar. Deze energiestromen kunnen op afstand voor jou klaar gezet worden, zodat jij ze op kunt halen vanuit jouw eigen huis op een moment dat jou schikt.  

Toen ik voor het eerst over hoorde over deze afstandsinwijdingen had ik zo mijn twijfels:

  • Zou het wel iets toevoegen?
  • Werkt dat, inwijdingen op afstand?

Inmiddels kan ik vanuit de grond van mijn hart zeggen: Ja, dit werkt en is een geweldige aanvulling!

Intuïtief koos ik voor Gold Reiki als eerste afstandsinwijding. Ik had alle documentatie klaar gelegd, een rustige omgeving gecreëerd met een kaarsje en wierook. Ik was van plan om eerst even te mediteren, maar mijn intentie had ik kennelijk al gezet, want ik voelde gelijk iets gebeuren. Toen heb ik de zinnen maar direct opgezegd die in de instructie stonden om de energie op te halen. Terwijl ik de zinnen oplas, voelde ik de energie al gaan stromen. Dat is zó bijzonder!!

Ik voelde bij elk van de drie inwijdingen een krachtige energiestroom, alsof ik een super sterke afstandsbehandeling kreeg. Ik zag mijzelf in een gouden druppel en mijn emotie werd aangeraakt tijdens de derde en laatste inwijding. 

Ik stuur mijn vader vaker Reiki op afstand en stuurde hem na de inwijdingen Reiki Gold energie, zonder dat ik hem verteld had dat ik "andere" energie stuurde. Hij appte na de behandeling "Deze keer was het anders dan anders, ik zag ook een andere kleur! Het was wel heel erg fijn" Hoe bijzonder is dat, dat hij in de gaten had dat ik andere Reiki energie stuurde terwijl ik niets verteld had?

Ik was toen helemaal overtuigd van het nut en de kracht van aanvullende energie stromen. Elke aanvullende stroming heeft namelijk zo zijn eigen, unieke kracht. Je kunt tijdens het Reiki geven wisselen van energie stroom door simpel weg te zeggen "Gold Reiki aan" en zodra je voelt dat die kracht afneemt kun je weer overstappen op de 'reguliere' Usui Reiki. 

Voor mij zijn deze aanvullende energiestromen een enorme verrijking en ik vind het dan ook geweldig om de energiestromen die ik beheers ook door te geven. 

Anne is een goede vriendin van mij en zij wilde graag proefpersoon zijn om te testen hoe het zou zijn als ik de Gold Reiki over zou dragen. Haar reactie op de inwijdingen: "Dit is geweldig, het resoneert zó... ik ben heel dankbaar dat ik deze prachtige energie mag ontvangen en gebruiken". Anne gebruikt de Gold Reiki nu in haar therapiepraktijk voor kinderen en haalt daar fantastische resultaten mee. 

Als jij ook wilt gaan ervaren wat deze aanvullende energiestromen voor jou kunnen betekenen, kies dan intuïtief welke voor jou het beste voelt om mee te starten. Voor sommige energiestromen is het voldoende als je via Reiki 1 bekend bent met het ontvangen van energie. Voor andere energiestromen (zoals Hawaiian Trinity Reiki) is het verstandig om zelf Reiki Master (3a) te zijn voor je deze energiestroom binnen haalt. 

Hoe werkt een afstandsinwijding?

Als je een energiestroom gekozen hebt, die je graag zou willen ontvangen, dan kun je deze eenvoudig in je winkelmandje leggen en afrekenen via iDeal of Bankcontact. 

Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar (met uitzondering van schoolvakanties regio Zuid). Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na de aankoop voor je klaar.

Je kunt binnen 30 dagen de energie ophalen, waar en wanneer je maar wilt. 

Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 

Certificaat en logo

© Copyright Succesvol in Balans 

Na elke inwijding kun je een certificaat downloaden. Als je wilt kun je deze printen en ophangen.

Bovendien zijn er drie Master logo's exclusief voor Succesvol in Balans studenten, namelijk:

  • Usui Reiki Master
  • Kundalini Reiki MAster
  • Purple Reiki Master

Dit is de 3-eenheid voor krachtige heling. Je maakt gebruik van de neergaande bron energie (Usui Reiki), de opgaande Moeder aarde energie (Kundalini Reiki) en het doorbreken van blokkades (Purple Reiki).

Na het afronden van de cursus kun je het logo downloaden en op jouw website plaatsen, om te laten zien dat je die kracht beheerst.

Mocht je nog vragen hebben, mail mij dan gerust

Naar overzicht met afstandsinwijdingen