Aura Flush / Aura schoonmaak – Reiki 1-2-3 cursus

Aura Flush / Aura schoonmaak

Auteursrecht: <a href="https://nl.123rf.com/profile_deosum">deosum / 123RF Stockfoto</a>

De aura is het energieveld om ons heen. Jouw aura weerspiegelt jouw ZIJN. Je lichaam, gedachten en emoties. Je aura kan veranderen als je verliefde bent, of juist verdrietig bent. 

In jouw aura kan vervuiling komen, doordat je gedachten en emoties van andere mensen oppikt. Of door elektromagnetische straling raakt je aura vervuild.  

Hooggevoelige mensen hebben van nature een aura dat verder open staat en waar gemakkelijker vervuiling in terecht komt. Vervuiling kan zorgen voor vermoeidheid, prikkelbaarheid en depressieve gevoelens. Het is dan ook extra belangrijk om regelmatig en bij voorkeur elke dag jouw aura te reinigen. 

Als je regelmatig je aura reinigt dan zul je beter in je vel zitten, je fitter, liefdevoller, energieker en gelukkiger voelen.

De Aura Flush oftewel de aura schoonmaakt, is een snelle en efficiënte manier om de aura te reinigen. Op een heel zachte manier worden blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten verwijderd uit de aura. 

Voordelen:
1. Verbeterde gevoel van geluk en welzijn.
2. Meer fysieke en emotionele energie.
3. Verwijderen van negatieve gedachten-vormen, die problemen in het leven creëren. 

Voor wie is de Aura Flush inwijding geschikt?

Het heeft de voorkeur als je bekend bent met energiewerk, hier hangt geen speciale Reiki graad aan vast. Het is fijn als je Reiki 1 (Usui) hebt gedaan.

Aura Flush bestaat uit 1 inwijding

Founder van deze energiestroom: mij niet bekend

Aura Flush aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

Via de knop hieronder kun je de Aura Flush eenvoudig in je winkelmandje leggen en afrekenen via iDeal of Bankcontact. 

Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar (met uitzondering van schoolvakanties regio Zuid, dan kan het langer duren). Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar.

Je kunt binnen 21 dagen de energie ophalen, waar en wanneer je maar wilt. 

Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.