Reiki 2 – Reiki 1-2-3 cursus

Reiki 2 cursus

Auteursrecht: nikkized / 123RF Stockfoto

De volgende stap op jouw Reiki pad

Als je Reiki 1 hebt afgerond en je bent klaar voor een vervolg, dan is dit wellicht het moment om Reiki 2 te volgen! 

Een Reiki 2 cursus is een heel bijzondere ervaring. Je leert namelijk werken met symbolen! Dit zorgt ervoor dat je energie nog sterker door kunt geven én dat je dankzij het afstandssymbool ook Reiki kunt geven op afstand.

Auteursrecht: nikkized / 123RF Stockfoto

Jouw Reiki kracht wordt 4 keer sterker!

Je ontvangt deze dag opnieuw een inwijding, die ervoor zorgt dat je Reiki energie 4 x sterker wordt. Dankzij deze sterkere Reiki kracht, zal de energie ook op een 'dieper' inwerken;

Reiki 2 richt zich op emotioneel niveau en zal je ondersteunen om op een krachtige manier emotioneel te groeien. Gevoelens die je niet meer dienen zoals onderdrukt verdriet, pijn en beperkende patronen, daar mag je nu licht en lucht naar toe sturen. Reiki 2 ondersteunt je om een nieuw emotioneel bewustzijn te ontwikkelen. 

Doordat jouw Reiki kanaal verder geopend wordt, zal de reiki-stroom ook veel intenser worden en krachtiger. Dit kan lichamelijk ook duidelijk voelbaar zijn. De behandelingsduur kan daardoor gehalveerd worden. Een behandeling die na Reiki 1 een uur duurde, zal nu nog maar een half uur duren.

Jouw intuïtie zal nog verder versterken en je komt nog meer in contact met wie je werkelijk bent. Je zal nog meer liefde en zachtheid ervaren dan bij de Reiki 1.

Auteursrecht: nikkized / 123RF Stockfoto

Reiki geven met symbolen

Deze dag gaan we veel oefenen in het behandelen met de symbolen, zodat je hier vertrouwd mee raakt en hier vol zelfvertrouwen mee aan de slag kunt gaan.

Dankzij het afstandsymbool kun je ook op afstand Reiki geven. Dat is zo bijzonder! Ik leer je precies hoe je energie op afstand kunt sturen, of dit nu naar iemand aan de andere kant van Nederland of aan de andere kant van de wereld is. Ook kun je op afstand energie sturen naar dieren. 

De symbolen helpen je ook om lokaal nog meer kracht te plaatsen. Ik leer je hoe je ruimtes energetisch kunt reinigen met behulp van de symbolen. Ik leer je wat je allemaal kunt doen met de symbolen, laat je verrassen!

Een magische dag

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw magische ontwikkelingsreis? 

De groep bestaat uit 4 tot 8 personen, zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht en coaching tijdens deze bijzondere Reiki 2 dag. 

Auteursrecht: nikkized / 123RF Stockfoto

Data:

Laatste nieuws van januari 2022: Ons opleidingscentrum valt dankzij de CRKBO registratie onder praktijkonderwijs, dat betekent dat wij met toestemming van de overheid en gemeente Zevenaar cursus en opleiding mogen geven.

Mocht je niet naar de cursus kunnen komen in verband met een positieve Corona test en/of in quarantaine terecht komen, dan mag je kosteloos een nieuwe datum kiezen voor jouw Reiki 2 cursus. 

Donderdag 20 januari 2022 - Trainster: Mary van de Laak

Zaterdag 22 januari 2022 - Trainster: Jelske Eckhardt

Vrijdag 28 januari 2022 - Trainster: Jelske Eckhardt

Donderdag 17 februari 2022 - Trainster: Mary van de Laak
 

Maandag 21 maart 2022 - Trainster: Mary van de Laak

Investering en bonus

Jouw investering voor deze Reiki 2 cursus is 195 Euro.

Inbegrepen:

  • Live cursusdag
  • Heerlijke lunch
  • Thee en versnaperingen
  • Cursusmap met theorie en symbolen
  • Erkend certificaat
  • Bonus (zie hieronder)

BONUS: Exclusief voor studenten van Succesvol in Balans is er een Reiki 2 video gemaakt, zodat je na de cursus zo vaak je wilt alle uitleg over Reiki 2 en de symbolen kunt bekijken. 

De cursussen en opleidingen van Succesvol in Balans zijn vrijgesteld van BTW omdat deze erkend zijn als beroepsopleiding.

Als je door wilt gaan naar de hoogste Reiki Master graad, dan kun je na minimaal 6 maanden doorgaan met de Reiki 3a cursus.

De Reiki Therapeut opleiding is een aanrader om tot die tijd Reiki meer in jouw leven te integreren. 

Locatie en lestijden

De training wordt gegeven bij spiritueel opleidingscentrum Succesvol in Balans, aan de Voltastraat 27 in Zevenaar (Gelderland).

Het opleidingscentrum ligt vlak aan de snelweg A12 en is goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

De cursusdag duurt van 09.30 uur tot ca 16.00 uur.

Jouw intuïtie zal nog verder versterken en je komt nog meer in contact met wie je werkelijk bent. Je zal een nog sterkere bewustzijnsontwikkeling doormaken en nog meer liefde en zachtheid ervaren dan bij de Reiki 1.


Ervaringen van anderen

"

De Reiki 2 dag was intensief en tegelijk ontspannend. Voor mij leek het alsof we als groep in ons eigen coconnetje leefden. De buitenwereld en drukte van alledag waren ver weg. Er was innerlijke rust en ontspanning. Focus op onszelf en elkaar. Echt een mooie aanvulling op Reiki 1!


Marianne

"

Na Reiki 2 kon ik (als nuchter persoon) er niet meer omheen dat de energie echt stroomde!  En hoe bijzonder is het om deze energie (op afstand) door te mogen geven!! Dank je wel voor deze waardevolle mooie dag en de fijne sfeer die je weer neerzet!


Lizzy

"

Ik vind Mary een gedreven, enthousiaste docente die kennis heeft van zaken, op aards-als zowel spiritueel vlak. Fijngevoelig, maar ook met beide voeten op de grond en een luisterend oor waar nodig. Een gezellig flapuit waar ik graag les van krijg 💜


Gidian volgt Reiki 1, Reiki 2 en Reiki Therapeut Opleiding

"

Mary is puur en een direct flapuit. Met liefde voor Reiki vanuit haar tenen. En dat brengt ze over. Vol gevoel en zuiver. De lessen bij haar zij een regelrecht feestje. Dankjewel Mary!


Corretta volgt Reiki 1, Reiki 2 en Reiki Therapeut Opleiding

Ervaringen van deelnemers die Reiki 1 bij Sandra gevolgd hebben:

Nog meer ervaringen...

Veel gestelde vragen

Ik heb Reiki 1 elders gevolgd, kan ik nu bij jou Reiki 2 volgen?

Het is lang geleden dat ik Reiki 1 heb gehaald, kan ik nu wel door gaan met Reiki 2?

Zevenaar is wel ver weg.... kan het niet dichterbij?

Wat houdt het kwaliteitskeurmerk in?

Heb je nog een vraag die hier niet beantwoord wordt? Mail dan naar sandra@succesvolinbalans.nl. Ik beantwoord je vraag zo spoedig mogelijk! 

Succesvol in Balans is aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten.
Ook zijn we geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)
en geaccrediteerd door het KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen).

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten en de Vereniging Reiki Cirkel. 
Ook ben ik geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)

Succesvol in Balans - Voltastraat 27 - 6902 PT Zevenaar - Tel 06-14767756 - sandra@succesvolinbalans.nl