Kundalini Reiki – Reiki 1-2-3 cursus

Kundalini Reiki

Auteursrecht: <a href="https://nl.123rf.com/profile_nikkized">nikkized / 123RF Stockfoto</a>

Kundalini energie is de grootste bron van creativiteit en bewustwording. Alhoewel deze energie in lichte mate bij iedereen stroomt, stroomt deze in de huidige (drukke) maatschappij vaak veel te weinig. Door deze slapende energie aan te wakkeren, kun je steeds meer echt jezelf zijn en anderen aanmoedigen hetzelfde te doen.

Kundalini energie is een energierol onderaan de ruggengraat. De energie is te herkennen aan een rondje van circa 1 cm groot, die in 3 ½ rol opgerold ligt. 

Van nature stroom deze energie in lichte mate bij iedereen. Kundalini energie stroomt van beneden naar boven en start daardoor bij het wortelchakra, of stuitchakra. In de huidige vorm wordt het vaak gezien als seksuele energie, maar na het opstijgen, kan het vele vormen aannemen. 

Het opstijgen van de Kundalini energie door de chakra’s, die ook doorstroomt naar de aura, dient geleidelijk gebeuren, omdat het een sterke kracht heeft en gepaard kan gaan met heftige emoties en ervaringen zodra blokkades worden doorbroken.

Kundalini Reiki geeft een veilige manier van het laten ontwaken van deze energie en geeft je toegang tot een van onze grootste bronnen van energie die we zelf hebben. 

Voor wie is de Kundalini Reiki inwijding geschikt?

Voor deze inwijding dien je minimaal Reiki 1 (de live cursus Usui Reiki) gedaan te hebben zodat je bekend bent met het geven en ontvangen van energie. 

Kundalini Reiki bestaat uit 3 inwijdingen + een vierde broninwijding (source attunement): 

Level 1 

Tijdens de eerste graad inwijding wordt het Kundalini vuur voorzichtig ontwaakt. Het is een krachtige energie. Je zult vaak merken dat er eerst een reiniging plaats vindt in het energiesysteem van de ontvanger. De chakra’s worden gereinigd van blokkades, het hoofd energiekanaal van stuit naar kruin (de Sushumna) wordt gereinigd en voorbereid op de energie die in level 2 wordt ontwaakt. De energiekanalen naar de handen en kruin worden geopend, de hartchakra en derde oogchakra worden vergroot en geopend.  

Level 2 

Na 3 tot 5 dagen mag je de tweede graad ontvangen. Bij de tweede graad wordt het Kundalini vuur langzaam opgestookt en zal de Kundalini energie beginnen te stromen. De energie bereikt het zonnevlecht chakra ter voorbereiding op de derde graad. Verder wordt alles wat in level 1 werd geopend nog verder gereinigd, bekrachtigd en geopend. 

Level 3 Mastergraad

Na 3-5 dagen mag de derde graad doorgegeven worden. Bij deze derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, Hara en wortelchakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Er vindt een volledige stijging van Kundalini plaats. Je leert om kristallen en andere objecten in te wijden, zodat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen. 

In deze Master-inwijding zitten nog 7 extra inwijdingen besloten, namelijk: 

  1. Diamant Reiki
  2. Kristal Reiki
  3. DNA Reiki
  4. Geboorte trauma Reiki
  5. Locatie Reiki
  6. Vorige levens Reiki
  7. Balans Reiki

Extra (4e) inwijding: Kundalini Reiki Source Attunement / Broninwijding :

Door de Kundaline Reiki bron inwijding binnen te halen zal jouw Kundalini Reiki kracht binnen 24 uur “upgraden”. 

Het zal je energiestroom enorm versterken én zowel jouw helende kracht als je vermogen om inwijdingen versterken. 

Founder van deze energiestroom: Ole Gabrielsen

Kundalini Reiki aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 65,-

Via de knop hieronder kun je Kundalini Reiki eenvoudig in je winkelmandje leggen en afrekenen via iDeal of Bankcontact. 

Binnen 2 werkdagen zet ik de energie voor je klaar (met uitzondering van schoolvakanties regio Zuid, dan kan het langer duren). Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar.

Je kunt binnen 28 dagen de energie ophalen, waar en wanneer je maar wilt. Als het je niet lukt de energie binnen 28 dagen op te halen, stuur mij even een email en ik zet de energie opnieuw voor je klaar. 

Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 

Zodra je de inwijding(en) hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.