Kundalini Reiki - Reiki 1-2-3 cursus

Kundalini Reiki

Kundalini energie is de grootste bron van creativiteit en bewustwording. De energie helpt je om beter te aarden, laat de opgaande energie stromen en doorbreekt blokkades.

Kundalini energie stroomt van nature bij iedereen. Door onze de huidige (drukke) maatschappij stroomt deze echter vaak te zwak en verliezen we onze aarding. Door deze slapende Kundalini energie aan te wakkeren, kun je steeds meer echt jezelf zijn en jouw ware kracht en potentie omarmen.

Kundalini energie is een energierol onderaan de ruggengraat. De energie is te herkennen aan een rondje van circa 1 cm groot, die in 3 ½ rol opgerold ligt. 

Kundalini energie stroomt van beneden naar boven, terwijl Usui Reiki juist van boven naar beneden stroomt. Als beiden geactiveerd zijn, dan zul je de optimale balans en energie ervaren.  

Het opstijgen van de Kundalini energie door de chakra’s, die ook doorstroomt naar de aura, dient geleidelijk gebeuren, omdat het een sterke kracht heeft en gepaard kan gaan met heftige emoties en ervaringen zodra blokkades worden doorbroken. Daardoor wordt de totale inwijding over 3 inwijdingen verdeeld.

Kundalini Reiki zorgt voor een veilige manier van het activeren van deze energie en het geeft je toegang tot de grootst mogelijke bron van energie. 

Voor wie is de Kundalini Reiki inwijding geschikt?

Voor deze inwijding dien je minimaal Reiki 1 (de Reiki 1 Thuisstudie) gedaan te hebben zodat je bekend bent met het geven en ontvangen van energie. 

Aantal inwijdingen

Kundalini Reiki bestaat uit 3 inwijdingen (inclusief 7 extra energieën):

Level 1 

Tijdens de eerste graad inwijding wordt het Kundalini vuur voorzichtig ontwaakt. Het is een krachtige energie. Je zult vaak merken dat er eerst een reiniging plaats vindt in het energiesysteem van de ontvanger. De chakra’s worden gereinigd van blokkades, het hoofd energiekanaal van stuit naar kruin (de Sushumna) wordt gereinigd en voorbereid op de energie die in level 2 wordt ontwaakt. De energiekanalen naar de handen en kruin worden geopend, de hartchakra en derde oogchakra worden vergroot en geopend.  

Level 2 

Na 3 tot 5 dagen mag je de tweede graad ontvangen. Bij de tweede graad wordt het Kundalini vuur langzaam opgestookt en zal de Kundalini energie beginnen te stromen. De energie bereikt het zonnevlecht chakra ter voorbereiding op de derde graad. Verder wordt alles wat in level 1 werd geopend nog verder gereinigd, bekrachtigd en geopend. 

Level 3 Mastergraad

Na 3 tot 5 dagen mag de derde graad ontvangen worden. Bij deze derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, Hara en wortelchakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Er vindt een volledige stijging van Kundalini plaats. Je leert om kristallen en andere objecten in te wijden, zodat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen. 

In deze Master-inwijding zitten nog 7 extra inwijdingen besloten, namelijk: 

 1. Diamant Reiki
 2. Kristal Reiki
 3. DNA Reiki
 4. Geboorte trauma Reiki
 5. Locatie Reiki
 6. Vorige levens Reiki
 7. Balans Reiki

Founder

Deze extra energieën kun je zelf activeren na het ontvangen van de level 3 Mastergraad. Alles wordt duidelijk uitgelegd in het handboek (PDF) dat je ontvangt bij deze bij deze cursus. 

Founder van deze energiestroom: Ole Gabrielsen
Oorspronkelijke vertaling en aanvulling: onbekend
Meest recente update in 2021: Sandra van Lenthe 

Certificaat en logo

Na het afronden van de cursus mag je jouw certificaat downloaden. Ook krijg je toegang tot het Kundalini Reiki Master logo. Je kunt deze downloaden en op jouw website plaatsen om te laten zien dat je Kundalini Reiki Master bent.

Dit logo is exclusief voor Succesvol in Balans studenten
© Copyright Succesvol in Balans

Kundalini Reiki thuisstudie aanvragen

Jouw investering voor deze energie is EUR 79,-  

Je ontvangt:

 • Uitgebreid handboek (PDF)
 • 3 inwijdingen (level 1 t/m 3 Mastergraad)
 • 7 extra inwijdingen 
 • Certificaat 

De inwijdingen worden klaar gezet in een engelenbol van licht. Je ontvangt uitgebreide uitleg over hoe je de inwijdingen op kunt halen. 

Via de knop hieronder kun je Kundalini Reiki eenvoudig in je winkelmandje leggen en afrekenen via iDeal of Bankcontact. 

Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. In vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. Een overzicht van vakanties vind je hier

Na het klaarzetten van de energie, heb je 30 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 

Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, mag je het certificaat downloaden in de online omgeving. Je ontvangt het certificaat in jouw mailbox, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

Ervaringen

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.