Tips - Reiki 1-2-3 cursus

Tips

Op deze pagina deel ik mijn favoriete boeken en overige tips!

Leestips

Aurasprays

Ik werk al vele jaren naar volle tevredenheid met de aura sprays van de Groene Linde. Probeer het en je voelt gelijk het verschil. De sprays zijn heel zuinig in gebruik, 1 spray boven het kruin is voldoende om het effect te voelen. 

Moeder aarde spray helpt om te aarden. Doe 1 spray boven het kruin en voel hoe je binnen no time goed geaard bent

https://degroenelinde.nl/product/hsp-protection?advieslink=687

Deze HSP protection is met name voor HSP kinderen de perfecte aura spray om hun energie te beschermen (de meeste HSP volwassenen vinden de bescherming spray fijner)

De bescherming spray is heel geschikt voor volwassenen die veel last hebben van energie van anderen in hun aura.

Clean Energy is een “must have” voor het energetisch reinigen van je aura en (woon)kamer. 

Behandeltafel

Niet elke behandeltafel is een goede tafel. In dit artikel deel ik met jou waar je op moet letten bij het kopen van een behandeltafel én vertel ik je welke tafel ik gebruik.

Ruimte reinigen

In dit artikel leg ik je uit hoe je een ruimte kunt reinigen.

Edelstenen

De Gouden Driehoek
Het is een aanrader om in elke kamer een gouden driehoek te plaatsen, om een optimale energiestroom te creëren. Ze versterken elkaars energie, waardoor er meer balans en harmonie ontstaat. 

Seleniet Hart 6cm
Seleniet is de engelensteen en heel fijn bij spirituele groei. Draag het hart bij je of leg onder je kussen voor het ontvangen van inzichten tijdens je slaap. Maar let op... deze steen kan niet tegen water!

Rozenkwarts hanger
Rozenkwarts zorgt voor meer zelfliefde en is heel geschikt bij emotionele disbalans. Het is een prachtige steen om bij je te dragen voor liefde, zachtheid en harmonie. 

Angel Love Crystal Grid
Met een kristalgrid kun je een krachtige energie creëren. Zo kun je een grid ook onder een behandeltafel leggen, zodat die energie door werkt in de behandeling. Bij dit grid zit al een bord van multiplex met daarop Metatrons Cube, zodat je de stenen daarop kunt leggen. Dit is een heerlijk zacht en liefdevol grid. De energie werkt helend en troostend, als engelen zijn, helend en troostend.

Spijkermat

In dit artikel leg ik waarom ik enthousiast ben over het dagelijks gebruik van de spijkermat in combinatie met Reiki 

Ik leg je uit: wat zijn de voordelen en hoe gebruik je de mat als ondersteuning voor minder stress, meer energie en beter slapen.

Alle bovengenoemde tips bevatten een affiliate link, wat betekent dat ik een klein percentage ontvang van elke aankoop die je via mijn link doet.