Ruimten reinigen - Reiki 1-2-3 cursus

Ruimten reinigen

In dit artikel leg ik je uit hoe ik ruimten energetisch reinig.

Agua de Florida komt uit Peru en wordt veel gebruikt in schoonmaak rituelen en het sjamanisme. Het is ook heel fijn om je energieveld te reinigen, zeker ook voor een Reiki-, meditatie- of yogasessie. Het helpt ook om beter te aarden.

Tips voor gebruik

  • Verdun het met water (20% aqua de Florida – 80% water) in een glazenverstuiver en spray je aura of ruimte.
  • Meng een dopje in een emmer water en reinig energetisch ruimtes in je huis.
  • Doe een scheutje in de diffuser bij wat water


Ruimten reinigen 

Als je een ruimte wilt reinigen, spray dan royaal met de verdunning in je verstuiver. Plaats daarna de Reiki 2 symbolen Sei-He-Ki en Cho-Ku-Rei in de vier hoeken van de kamer, zoals je leert in de Reiki 2 Thuisstudie.

Inhoud 270 ML

  • Het originele Florida water op basis van rietsuiker alcohol, kruiden en bloemen uit Peru. Er bestaat ook een goedkopere variant op basis van eau de cologne.  Deze goedkopere variant heeft een geheel andere samenstelling, ruikt veel minder fris en reinigt energetisch niet zo grondig als het originele Agua de Florida.

Waarschuwing

  • Door de alcohol is het water brandbaar. We raden aan om voorzichtig te zijn als het water in contact komt met ogen en huid. Niet voor inwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimten.

Agua de Florida kopen

Dit is de originele Agua de Florida waar ik mee werk: