Reiki 3B - Reiki Trainer Opleiding - Reiki 1-2-3 cursus
 • Home >>

Reiki 3B Trainer opleiding

Reiki Trainer worden

De Reiki 3B Trainer Opleiding maakt de cirkel rond. Als Reiki trainer mag je Reiki cursussen geven en anderen gaan inwijden in Reiki.

Ik vind het belangrijk dat een Reiki Trainer authentiek en puur is. Dat een Reiki Trainer zelf die persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei heeft doorgemaakt, waar je anderen bij wilt gaan begeleiden. Je kunt een wezenlijk verschil gaan maken in iemands leven!

Voor mij voelt elke inwijding die ik mag geven als een geschenk. Ik wil trainers opleiden die het ook zo voelen, die vanuit hun diepste zijn de verbinding en dankbaarheid voelen.

Je bent niet zomaar een trainer, je bent als Reiki Trainer ook coach, spiritueel leider en ondernemer. Daarom is het belangrijk dat je zelf al ruime ervaring hebt met het geven van Reiki en je jezelf verder (spiritueel) ontwikkeld hebt.

Een volwaardig Reiki Master en Trainer word je niet door het behalen van een certificaat, maar door realisatie. Door ervaring opdoen, leren en groeien.

Inhoud van de opleiding

De Reiki Trainer opleiding is een volledige en op maat gemaakte opleiding, die past bij deze transformerende tijd waarin we leven.

Je kunt de opleiding volledig in jouw eigen tempo volgen. De verwachting is dat je circa 6 tot 12 maanden over de opleiding zult doen. 

Na deze opleiding kun je vol zelfvertrouwen anderen in gaan wijden en cursussen organiseren. 

De opleiding bestaat uit 3 pijlers, 3 aandachtsgebieden die er samen voor zorgen dat dit een hele complete Trainer opleiding is. 

Pijler 1: Reiki Master

Als Reiki Master (3A) heb je ruime ervaring opgedaan in het geven van Reiki en hebt je jezelf spiritueel ontwikkeld. 

Als Reiki Master kijk je anders naar de Reiki 1 en 2 cursus, dan toen je zelf deze cursus volgde. Vandaar dat je toegang krijgt tot de video cursussen van Reiki 1 t/m 3A, om deze opnieuw te bekijken. 

Tevens lees je 2 boeken die je meer leren over Reiki:
De Kern van Reiki – Diane Stein
Groeien met Reiki - Annemieke van Ling

Je maakt een online open boek toets om te kijken of je de stof beheerst.

Pijler 2: Reiki Trainer inwijding

Je mag een afspraak inplannen in mijn agenda om jouw 3B inwijding te ontvangen. Deze inwijding maakt het voor jou mogelijk anderen in te wijden.

Je ontvangt video's over hoe je de inwijdingen van Reiki 1 t/m Reiki 3a geeft.

Ik vertel je welke onderdelen vast zijn in de Reiki trainingen en waar ruimte zit voor jouw eigen inbreng. Je krijgt toegang tot mijn cursusboeken en mag die als leidraad gebruiken om jouw eigen unieke Reiki Training te maken. 

Ook loop je (online) stage om te leren wat voor vragen je kunt verwachten en te ontdekken hoe je daarop kunt antwoorden.

Pijler 3: Onderzoek Reiki Trainer

Tijdens een Q&A sessie onderzoeken we wat voor trainer jij wilt zijn en hoe jouw weg naar trainerschap eruit ziet.

De volgende vragen centraal staan:

Wat wil je overdragen?
Wat vind jij belangrijk?
Wat wil je zeker meegeven aan jouw cursisten?

We onderzoeken waar jouw blinde vlekken zitten, knelpunten en onzekerheden om trainer te worden.

Inhoud samengevat:

 • Bestuderen Reiki 1 t/m 3A
 • 2 Boeken lezen
 • Reiki kennistoets
 • Stage en begeleiding naar Reiki Trainer
 • Toegang tot de Reiki cursusboeken
 • Je leert cursussen geven en organiseren
 • Reiki 3B inwijding
 • Je ontvangt het trainer symbool
 • Je leert initiaties correct uitvoeren
 • Reiki Trainer gesprek

Toelatingscriteria

Alleen als je Reiki 1 t/m 3A behaald hebt + ervaring in het geven van Reiki  hebt, kun je aanmelden voor het Reiki 3B Trainer traject.

Aanmelden

Meld je nu aan en ontvang direct toegang tot de opleiding.

Je kunt de opleiding volledig in jouw eigen tempo volgen.

Investering en certificering

Jouw investering in deze opleiding bedraagt 1450,- nu tijdelijk 895,-

Inbegrepen:

 • 27 video's - 251 minuten kijktijd
 • Bonus: Maak je bedrijf succesvol t.w.v 995,-
 • Inwijding op afstand op een door jou gekozen dag en tijd
 • 2 x Handboek van totaal 46 pagina's vol informatie en tips
 • 3 Q&A Zoom sessies (Stage)
 • 1 Zoom Reiki Trainer gesprek
 • Persoonlijke 1-op-1 begeleiding
 • Erkend certificaat

Deze opleiding is vrij gesteld van BTW.

Mocht je nog vragen hebben mail dan naar support@succesvolinbalans.nl. Ik beantwoord je vraag zo spoedig mogelijk! 

Ervaringen van anderen

Chrissy

Reiki 3B Trainergraad


Ik heb de online Reiki Trainer opleiding van Sandra net afgerond. Ik kan het iedereen die nadenkt om verder te gaan na de Reiki 3A cursus aanraden om deze opleiding te volgen.

Ik vind het een fijne en volledige cursus. Het is prettig dat je alles in je eigen tijd en omgeving kan volgen. De opleiding is goed opgebouwd door de combinatie van de theorie en fimpjes van Sandra, de boeken die je moet lezen en de stagedagen die je volgt. De boeken geven een mooie aanvulling op de theorie van Sandra en de stagedagen maken de opleiding interactief.

Ik dacht dat ik al veel wist over Reiki, maar toch heb ik echt veel nieuwe dingen geleerd, andere perspectieven gezien en ook veel over mijzelf geleerd tijdens deze opleiding. Het volgen van deze opleiding heeft mijn keuze om Reiki Trainer te worden nog meer bevestigd. Daarnaast heeft het ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerd en vol enthousiasme aan mijn toekomst als Reiki Trainer kan gaan beginnen.

Heel erg bedankt voor alles Sandra! 

Annelies

Reiki 3B Trainergraad


De Reiki Trainer opleiding bij Sandra heb ik als heel prettig heb ervaren. Het is erg fijn te kunnen leren en studeren in mijn eigen tempo.

Daarnaast heb ik 3x stage gelopen en dat vond ik zelf ook heel leerzaam en een leuke interactie met Sandra en haar andere cursisten.

Deze opleiding is voor mij zeer waardevol geweest en ik heb ook weer nieuwe dingen geleerd, die ik zelf niet heb geleerd bij mijn eerdere Reiki cursussen (die ik overigens niet via Sandra heb gedaan).

Dit geeft mij wel een hele stevige basis om een goede mentor te zijn voor mijn eigen cursisten. Dankjewel Sandra voor jouw begeleiding!

Rebecca

Reiki 3B Trainergraad


Ik vond Sandra via Instagram en begon haar gelijk te volgen. Daarna begon ik ook haar geweldige podcasts te luisteren. Sandra's manier van vertellen en alles op een duidelijke manier uit te leggen sprak me gelijk aan! Het was net alsof ze alleen met mij aan het praten was! Sandra heeft echt een zo'n fijne stem, wat ze zegt neem je gewoon op! Zo makkelijk en zo indrukwekkend! Ik heb er echt heel veel va gelerd, ook qua persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb zelf mijn Reiki Master gehaald in een andere land, en had mijn twijfels over of deze opleiding wel voldeed aan de opleidingen hier. Sandra heeft me echt geholpen, door haar heb ik mijn zelfvertrouwen teruggekregen in mijn energiewerk en geniet ik weer van om o.a. Reiki te mogen geven!

Bedankt Sandra

Nicole

Reiki 3B Trainergraad


Ik heb de Reiki 3B trainersopleiding gevolgd online bij Sandra. De video’s zijn lekker compact en goed ingedeeld. Hierdoor kun je makkelijk video’s die je nog eens wilt bekijken terug vinden.

Het is ook fijn om alle leerstof weer eens te doorlopen waardoor deze cursus ook een verdieping is op je Reiki kennis, ook als je geen les wilt geven.

De stage die je loopt door 3 x een Q en A bij te wonen vond ik erg leerzaam.

Elizabeth

Reiki 3B Trainergraad


Ik heb ontzettend veel plezier gehad in het leren bij en van jou! 

Dank je wel voor alles, ik ben je echt eeuwig dankbaar voor alle wijsheid, mooie lessen en mij helpen op mijn eigen wijsheid en kracht te vertrouwen.

Je bent een schat van zeer kostbare waarde ❤️

Algemene voorwaarden en erkenning

Op alle cursussen en opleidingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Onderdeel van de Algemene Voorwaarden is de Privacy Statement

Succesvol in Balans is erkend door GRO (GAT Register Opleidingen) 
Ook zijn we geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)
en geaccrediteerd door het KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen)

De Reiki 3 inwijding is de mastergraad wijding op zielsniveau. 

Je intuïtie wordt nóg sterker, het is een transformatie proces op spiritueel niveau. 

Met de Reiki 3 master inwijding krijgt jouw Reiki energie krijgt de Master kracht en wordt 16x sterker.

Je kan de heling op alle niveaus (tegelijkertijd) inzetten; fysiek, energetisch, mentaal, emotioneel en spiritueel en dat maakt je een heel mens. Daardoor zul je vanuit een hoger bewustzijn kunnen leven. Je integreert alle niveaus met elkaar.

Jouw intuïtie zal nog verder versterken en je komt nog meer in contact met wie je werkelijk bent. Je zal een nog sterkere bewustzijnsontwikkeling doormaken en nog meer liefde en zachtheid ervaren dan bij de Reiki 1.


Reiki Trainerschap maakt de cirkel rond, als Reiki trainer mag jij anderen gaan inwijden in Reiki.

Je bent als Reiki Trainer ook coach, spiritueel leider en ondernemer. 

Tijdens deze opleiding leer je alles wat je nodig hebt om een authentiek Reiki Trainer te worden.

Ervaringen van deelnemers die Reiki 1 bij Sandra gevolgd hebben:

Algemene voorwaarden en Klachtencommissie

Op zowel de opleiding Reiki Therapeut als ook de opleiding tot Reiki Trainer zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Onderdeel van de Algemene Voorwaarden is de Privacy Statement. Voor beide opleidingen is er een klachtencommissie opgesteld, waarvan de procedure is vastgelegd in een klachtenprocedure.

Succesvol in Balans - Whatsapp 06-14767756 - Email support@succesvolinbalans.nl