Akasha Kroniek - Reiki 1-2-3 cursus

Akasha Kroniek

De Akasha Kroniek kun je zien als het energetisch archief van de ziel. 

De Akasha Kronieken worden aangeduid met verschillende namen, zoals:
Het Boek van het Leven, rapport van de ziel, De Universele Geest, de Kosmische Geest, het collectieve onbewuste en het collectieve onderbewustzijn.

Het is de kennis van alle dingen uit het verleden, het heden en de toekomst.
Het is de bewaarplaats van alle menselijke ervaring, een verslag van alle gebeurtenissen.
Het is het universele archief waarin alle woorden, gedachten en daden opgeschreven zijn. 
Het is de plaats waar alle menselijke ervaringen worden bewaard, een kroniek van alle gebeurtenissen. 
Het is een kroniek van alle talenten en alle kennis.
Sommige beweren dat de Akasha Kroniek een beetje te vergelijken is met het kosmische of collectieve bewustzijn. 

Het zijn geen daadwerkelijke boeken of schriftstukken, het is een energetische trilling.
Deze energetische trillingen laten zich zien in symbolen, plaatjes, vormen en/of taal zodat onze geest ze kan begrijpen. Ieder mens kan zijn eigen rapport inkijken.

Deze afstandinwijding geeft je toegang tot de Akasha Kroniek.

Voor wie is de Akasha Kroniek inwijding geschikt?

Deze inwijding is op zich voor iedereen geschikt. Het is op zicht wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen. 

De Akasha Kroniek inwijding bestaat uit 1 inwijding

Founder van deze energiestroom: mij niet bekend

De Akasha Kroniek inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is 29,-

Via de knop hieronder kun je de Akasha Kroniek inwijding eenvoudig in je winkelmandje leggen en afrekenen via iDeal of Bankcontact. 

Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. In vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. Een overzicht van vakanties vind je hier

Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 

Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.