Sandra van Lenthe - Reiki 1-2-3 cursus

Sandra van Lenthe

Ik ben Sandra van Lenthe, oprichtster van spiritueel opleidingscentrum Succesvol in Balans.

Naast echtgenote en moeder van drie fantastische meiden, ben ik Trainer voor meer energie, bewustzijn en spirituele groei. 

In 2014 zocht ik "iets", ik wist ook niet precies wat. Iets om persoonlijk te ontwikkelen, iets om te groeien als persoon, ik was vooral op zoek naar meer rust in mijzelf. Ik bezocht websites in het hele land tot ik bij een Reiki 1 cursus uit kwam. 

Ik voelde dat ik daarbij moest zijn. En gelijk kwamen de twijfels "wat als ik het niet kan?", "wat als ik de enige ben in de groep die niets voelt?". Grappig genoeg bleek iedereen met die twijfels te zitten.

Het was de start van een magische reis. Ja, ik kwam regelmatig mijzelf tegen, met oude patronen en oude pijnen. Maar elke keer dat ik iets ouds opruimde met Reiki, voelde ik mij daarna zo veel lichter en fijner.

Ik zit zo veel beter in mijn vel, ik weet nu precies wie ik ben en wat ik wil. Als mijn kinderen ergens pijn hebben, vragen ze of ik mijn handen er even op willen leggen. Want ze weten dat het werkt, ze voelen dat het werkt. 

Ik ben zó enthousiast over Reiki dat ik het hele traject tot en met Reiki Trainer heb doorlopen. Vol trots en enthousiasme ben ik in 2017 begonnen met het geven Reiki cursussen en later heb ik zelfs complete opleidingen ontwikkeld.  

Mijn live opleidingscentrum is zo snel gegroeid, dat ik enig moment 3 trainers en een Office Manager voor mij had werken. We gaven fulltime Reiki. In 2022 voelde ik dat het boven mijn hoofd was gegroeid en ik van mijn pad was afgeraakt door de snelle groei. In podcast 30 vertel ik daar alles over.

Ik ben terug gegaan naar de basis en opnieuw gaan voelen wat er mocht ontstaan. Doordat ik mijn hart en intuïtie volg, had ik binnen een half jaar een goed lopend online spiritueel opleidingscentrum staan, waar ik zelf weer volledig aan het roer sta. Reiki is weer nummer 1 en ik geef mijn lessen door. Dat is mijn passie en missie. 

Ben je enthousiast om Reiki te komen leren? Stap er, net als ik toen gedaan heb, open in en laat je verrassen. Ik help je om het vertrouwen te ontwikkelen dat jij met Reiki aan de slag kunt. Je leven zal echt alleen maar mooier worden.