Afstandsinwijding jaarabonnement 2025 - Reiki 1-2-3 cursus
  • Home >>

Afstandsinwijding jaarabonnement 2025

Een jaar vol spirituele groei: Zet jezelf op de wachtlijst (gratis en vrijblijvend)

Wil jij een jaar lang, elke maand een fantastische en krachtige inwijding(en) ontvangen met een flinke korting van meer dan 50%?

Meld je hieronder aan voor de wachtlijst en ontvang als eerste alle informatie en de mogelijkheid om erbij te zijn met de grootste korting en álle bonussen!  

In deze intense wereld, is het belangrijk om jouw licht te stralen. Door persoonlijk en spiritueel te groeien, wordt jouw leven leuker en makkelijker. Juist nu is het zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. 

Dit jaarabonnement geeft je een stevig fundament en zorgt voor een magisch jaar vol persoonlijke en spirituele groei. Het fijne van deze inwijdingen is dat je ze gewoon thuis ophaalt, op een moment dat jou goed uit komt. Je ontvangt bij elke inwijding alle informatie die je nodig hebt, zoals een e-book met alle informatie, een instructie hoe je de inwijding op kunt halen en een meditatie die je helpt de inwijding binnen te halen. Je ontvangt van elke inwijding een certificaat.  

Elke inwijding zorgt voor een stukje groei. Je leert jouw energieveld beschermen, je aura schoon maken, je chakra's in balans brengen, beter aarden, je kunt op alle gebieden meer overvloed gaan ervaren, enzovoort. Je zult enorm je spiritualiteit en spirituele kennis vergroten. Dit is echt magisch! 

Aan het begin van elke maand zet ik een nieuwe inwijding in een chi-ball (een engelenbol van licht) voor je klaar. Ik vertel je precies hoe je de inwijding op kunt halen en wat je ermee kunt doen. 

Of je nu beginner bent in energiewerk of al gevorderd bent, deze inwijdingen geven je magische nieuwe mogelijkheden en vaardigheden. Door de duidelijke uitleg is het voor iedereen geschikt.

Dit is hèt abonnement om jouw energie te uplevelen voor spirituele groei, betere energetische bescherming en/of het werken als therapeut of healer. Dit kun je verwachten:

Maand

Inwijding

Wat doet deze energie?

Januari 

2 inwijdingen: Aartsengel Michael + Beschermend zwaard van Aartsengel Michael t.w.v. 35 Euro

Maak verbinding met Aartsengel Michael en ontvang zijn beschermend zwaard. Daarmee verbreek je elke dag en na elke healing het koord met de ander om leeglopen te voorkomen

Februari 

2 inwijdingen: Chakra Flush + Aura Flush t.w.v. 58 Euro

Breng je chakra's terug in balans voor de optimale energie in je lichaam. De aura flush reinigt jouw aura energetisch, om rust te voelen.

Maart 

2 inwijdingen: Blauwe Cocon Aartsengel Michael én Blauwe Straal van Aarsengel Michael t.w.v. 58 Euro

Bescherming van jouw aura tegen negatieve invloeden en entiteiten

April 

Dubbel Paars Aartsengel Michael

t.w.v. 29 Euro

Uplevel van Kundalini energie voor extra sterke aarding en chakra energie

Mei 

Solar Angels

t.w.v. 29 Euro

Energie van de zon voor heling van het hart chakra

Juni 

Abundantia t.w.v. 29 Euro

Overvloed in geld, aarding, rijkdom, welvaart en gezondheid

Juli 

Aartsengel Metatron t.w.v. 29 Euro

De engel van licht en wijsheid, voor inzicht, channelen en helderheid

Augustus 

Violette Vlam t.w.v. 29 Euro

Eén van de belangrijkste spirituele energieën voor zuiveren van  emoties, gedachten en negatieve energie

September 

Fatima's Hand t.w.v. 29 Euro

Bevordert geluk, gezondheid, blijheid, rijkdom en bescherming tegen kwaad!

Oktober 

Witte Kroon van Palea t.w.v. 29 Euro

Hoge frequentie energie van spirits voor channeling

November 

Akasha Kroniek t.w.v. 29 Euro

Toegang tot het energetisch archief van de ziel

December 

Dolfijn Energie t.w.v. 29 Euro

Dolfijnen zijn ontzettend liefdevol en beschermend. Het zijn de engelen van de oceaan en jij mag je met hen verbinden.

Meld je hieronder aan voor de wachtlijst en ontvang als eerste alle informatie en de mogelijkheid om erbij te zijn met de grootste korting en álle bonussen!  

Totale Waarde van de 15 inwijdingen: 412 Euro

Je ontvangt nu 52% korting!

Straal jouw licht 
december aanbieding: 197,- 

aanmelden is mogelijk t/m 31 december 2023

Voorwaarden:

  • Het abonnement eindigt automatisch op 31 december 2025. 
  • Je hebt elke maand 30 dagen de tijd om de inwijding op te halen. Inwijdingen worden voor alle deelnemers in 1 keer klaar gezet. Het is niet mogelijk inwijdingen opnieuw gratis klaar te zetten, dan betaal je de reguliere waarde.
  • Het is niet mogelijk een andere inwijding te kiezen dan die aangeboden wordt in het jaarabonnement. De prijs is dermate laag dat als je een inwijding al hebt of niet zou willen, je nog steeds een goede deal hebt. Het break even punt als je een volledig jaar mee doet ligt bij 7 inwijdingen. Elke inwijding die je meer ophaalt is feitelijk gratis. 
  • Het certificaat (bewijs van deelname) wordt online aangeboden, je kunt deze zelf opslaan en/of printen.

Wordt 2025 een jaar vol persoonlijke en spirituele groei? Voor mij zeker! Voor jou ook?

Een jaar vol spirituele groei: Zet jezelf op de wachtlijst

PS. Heb je in 2024 al meegedaan met dit magische jaarabonnement? Klik dan hier voor het premium uplevel abonnement! 

Veel gestelde vragen:

Ik heb nog nooit een inwijding ontvangen, kan ik dit wel?

Zeker kun jij dit! Ik neem je stap voor stap mee. Je krijgt een handboek om op voorhand door te lezen en ik heb een meditatie voor je opgenomen die je mee neemt tijdens de inwijding. Je hoeft alleen maar de instructie tijdens de meditatie te volgen en de energie gaat vanzelf stromen.

Ik heb al een aantal inwijdingen los gekocht, kan ik een andere inwijding kiezen?

Nee, ik kan je alleen deze extreem lage prijs bieden, omdat iedereen hetzelfde programma volgt. De prijs is zo laag, dat je tot 7 inwijdingen kunt missen om  nog steeds voordeel uit dit abonnement te halen.

Wat gebeurt er tijdens een inwijding?

Er wordt verbinding gemaakt met een energie, bijvoorbeeld met Aartsengel Michael. Ik bereid de brug naar de energie voor je voor. Zodra jij de intentie hebt om de energie te ontvangen, zal de energie gaan stromen en krijg jij een stukje code verbinding in jouw lichaam om voor altijd met de energie te kunnen werken. Het kan zijn dat je tijdens het ontvangen van de energie tintelingen voelt, kleuren ziet, specifieke beelden ziet of je voelt en ziet niets bijzonders, maar het voelt heel ontspannen. Alles is goed. 

Ik ga op vakantie en mis daardoor een inwijding, wat nu?

Je hebt 30 dagen de tijd om elke inwijding op te halen. Dit kan overal ter wereld! En je kunt er ook voor kiezen het voor of na je vakantie op te halen, aangezien je maar liefst 30 dagen de tijd hebt.