Gold Reiki - Reiki 1-2-3 cursus

Gold Reiki

Gold Reiki stemt je af op één van de sterkste transformerende energiestralen uit de Kosmos. 

Gold Reiki bestaat uit drie graden of levels. Na de inwijding krijg je de sterke zuiverende werking van het edelmetaal goud als energie tot je beschikking. Het gouden licht staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen. 

Gold Reiki ondersteunt in het verminderen van angstige gevoelens, negativiteit, spanning en prikkelbaarheid. Daarnaast kan Gold Reiki je helpen om te beschermen tegen ongewenste energieën door het gouden licht om je heen te plaatsen. 

Gold Reiki werkt ook heel goed bij het ondersteunen van kinderen. Vooral voor kinderen die energetisch onbalans ervaren, gevoelig zijn, moeite hebben met focus en angstig kunnen zijn hebben baat bij Gold Reiki. Deze energie helpt ze om meer ontspanning en rust te ervaren in hun al drukke leventje. 

Voor wie is de Gold Reiki inwijding geschikt?

Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Het is wel prettig als je bekend bent met energiewerk, omdat je dan weet hoe energie voelt en het kunt herkennen. Kinderen vanaf 8 jaar mogen ingewijd worden in Gold Reiki.

Hoe gebruik je Gold Reiki? 

Een behandeling met Gold Reiki is vele malen korter dan je bij Usui Reiki gewend bent, een behandeling duurt gemiddeld 3 tot 5 minuten. Je kunt Gold Reiki apart gebruiken (je ontvangt in de handleiding een instructie hoe je dat doet) en je kunt het combineren met Usui Reiki. 

Je kunt jezelf behandelen met de gouden energie, je kunt afstandsbehandeling sturen en je kunt iemand rechtstreeks met je handen een behandeling geven.

Gold Reiki bestaat uit 3 inwijdingen: 

Level 1 

Na de level 1 inwijding kun je direct beginnen met het geven van behandelingen en afstandsbehandelingen. Je kunt ook planten, dieren en voorwerpen energie geven. Tussen de verschillende levels/inwijdingen zit gemiddeld 3 tot 5 dagen, afhankelijk wat je zelf aankan. 

Level 2 

Na zo’n 3 – 5 dagen mag je de tweede graad ontvangen. Deze graad bekrachtigd de energie zodat de behandelingen nog krachtiger worden. 

Level 3 

Na zo’n 3 - 5 dagen volgt de laatste graad. De energie wordt nogmaals versterkt en je mag vanaf nu de inwijdingen doorgeven. Vaak wordt hierna ook een manual met instructies meegestuurd zodat je deze healingsysteem ook weer kan doorgeven aan anderen. 

Founder van deze energiestroom: Ole Gabrielsen

Gold Reiki aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is € 39,-

Via de knop hieronder kun je Gold Reiki eenvoudig in je winkelmandje leggen en afrekenen via iDeal of Bankcontact. 

Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. In vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. Een overzicht van vakanties vind je hier

Na het klaarzetten van de energie, heb je 28 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 

Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 

Zodra je de inwijding(en) hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

Review van Sabine:
"Ik heb al veel met de Gold Reiki gedaan, voelt echt super... Mijn 2e inwijding vond ik echt heel bijzonder. Ik ervoer een enorme rust en stilte in mij. Het leek alsof ik oordoppen in had, ik hoorde verder niets. Dit vond ik zo fijn om te mogen ervaren, eindelijk stilte in mijn hoofd, zo bijzonder, want het is altijd druk in mijn hoofd! Deze inwijding zal mij altijd bij blijven"

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.