Gold Reiki – Reiki 1-2-3 cursus

Gold Reiki

Gold Reiki stemt je af op één van de sterkste transformerende energiestralen uit de Kosmos. 

Gold Reiki bestaat uit drie graden of levels. Na de inwijding krijg je de sterke zuiverende werking van het edelmetaal goud als energie tot je beschikking. Het gouden licht staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen. 

Gold Reiki heeft als eigenschap de sterke werking om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit personen te bannen. Het transformeert deze negatieve gevoelens om en zuivert de mens. Daarnaast biedt het ons bescherming tegen ongewenste energieëndoor het gouden licht dat ons gaat omringen na een behandeling. 

Gold Reiki werkt ook heel goed bij het behandelen van kinderen. Vooral kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten en stress hebben, hebben baat bij Gold Reiki.

Kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals ADHD, autisme, PDD-NOS en andere stoornissen zullen baat hebben bij deze mooie energie. De Gold Reiki energie zorgt voor ontspanning en geeft rust in hun al drukke leventje. 

Voor wie is de Gold Reiki inwijding geschikt?

Iedereen kan ingewijd worden, maar het is aan te raden minimaal Reiki 1 gedaan te hebben zodat je bekend bent met het geven en ontvangen van energie. Kinderen vanaf 8 jaar mogen ingewijd worden in Gold Reiki.

Hoe gebruik je Gold Reiki? 

Een behandeling met Gold Reiki is vele malen korter dan je bij Usui Reiki gewend bent, een behandeling duurt gemiddeld 3 tot 5 minuten. Je kunt Gold Reiki apart gebruiken (je ontvangt in de handleiding een instructie hoe je dat doet) en je kunt het combineren met Usui Reiki. 

Je kunt jezelf behandelen met de gouden energie, je kunt afstandsbehandeling sturen en je kunt iemand rechtstreeks met je handen een behandeling geven.

Gold Reiki bestaat uit 3 inwijdingen: 

Level 1 

Na de level 1 inwijding kun je direct beginnen met het geven van behandelingen en afstandsbehandelingen. Je kunt ook planten, dieren en voorwerpen energie geven. Tussen de verschillende levels/inwijdingen zit gemiddeld 3 tot 5 dagen, afhankelijk wat je zelf aankan. 

Level 2 

Na zo’n 3 – 5 dagen mag je de tweede graad ontvangen. Deze graad bekrachtigd de energie zodat de behandelingen nog krachtiger worden. 

Level 3 

Na zo’n 3 - 5 dagen volgt de laatste graad. De energie wordt nogmaals versterkt en je mag vanaf nu de inwijdingen doorgeven. Vaak wordt hierna ook een manual met instructies meegestuurd zodat je deze healingsysteem ook weer kan doorgeven aan anderen. 

Founder van deze energiestroom: Ole Gabrielsen

Gold Reiki aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 35,-

Via de knop hieronder kun je Gold Reiki eenvoudig in je winkelmandje leggen en afrekenen via iDeal of Bankcontact. 

Binnen 2 werkdagen zet ik de energie voor je klaar (met uitzondering van schoolvakanties regio Zuid, dan kan het langer duren). Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar.

Je kunt binnen 21 dagen de energie ophalen, waar en wanneer je maar wilt. Als het je niet lukt de energie binnen 21 dagen op te halen, stuur mij even een email en ik zet de energie opnieuw voor je klaar. 

Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 

Zodra je de inwijding(en) hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

Review van Sabine:
"Ik heb al veel met de Gold Reiki gedaan, voelt echt super... Mijn 2e inwijding vond ik echt heel bijzonder. Ik ervoer een enorme rust en stilte in mij. Het leek alsof ik oordoppen in had, ik hoorde verder niets. Dit vond ik zo fijn om te mogen ervaren, eindelijk stilte in mijn hoofd, zo bijzonder, want het is altijd druk in mijn hoofd! Deze inwijding zal mij altijd bij blijven"