Tips voor het kopen van een behandeltafel - Reiki 1-2-3 cursus
  • Home >>

Tips voor het kopen van een behandeltafel

Als je een behandeltafel gaat kopen, zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden.

  1. Als je met energie werkt zijn houten poten het fijnst voor de geleiding van de energie naar de aarde.
  2. Let op de breedte van de tafel. Ik werk met tafels van 68 cm breed (zonder armsteunen). Ik heb ooit 1 keer op een tafel van 61 cm breed gelegen voor een Reiki behandeling en was continu bang eraf te rollen. Ik merkte dat iedereen probeerde deze tafel te vermijden… Kies bij voorkeur dus voor de bredere tafel van 68 cm, het is comfortabeler voor de persoon die op de tafel ligt.
  3. Mijn tafel heeft een kussen van 30mm dik foam. Ik hoor soms dat dit redelijk hard ligt. Als ik opnieuw tafels zou kopen, zou ik waarschijnlijk kiezen voor een dikke ligkussen.
  4. Let op hoe hoog de tafel ingesteld kan worden. Mijn tafels kunnen tot maximaal 82 centimeter en voor mij (als lang persoon) is dat eigelijk nog net aan de lage kant om staande bij de tafel te werken.

Dit is een kwalitatief betere tafel: