Reiki 1 – Reiki 1-2-3 cursus

Reiki 1 cursus

Ontwikkel je intuïtie

Rust in je hoofd en meer energie 

Ondersteun het zelfhelend vermogen van het lichaam

Een Reiki 1 cursus is het begin van een innerlijke reis! Tijdens deze innerlijke reis leer je jezelf beter kennen, leer je hoe je jouw energie kunt laten stromen, je ontwikkelt je intuïtie en je leert energie aan anderen te geven.

Reiki 1 is een prachtige kennismaking met Reiki. Je leert, voelt en ervaart wat Reiki is en wat het voor jou kan betekenen. Iedereen kan het leren, er is geen speciale kennis of vaardigheid op voorhand voor nodig.

Reiki laat je groeien als persoon

Reiki zal je meer in contact brengen met jezelf en zal je intuïtie versterken. Reiki is vaak de start van een persoonlijk ontwikkelingsproces. Het helpt je ontdekken wie je werkelijk bent en keuzes maken die écht bij je passen.

Reiki 1 is vooral gericht op het laten stromen van de energie in het lichaam, waardoor spanningen kunnen verminderen. De energie stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam.  

De sfeervolle lesruimte bij Succesvol in Balans

Wij helpen je zelfvertrouwen te ontwikkelen

Je ontvangt bij Reiki 1 maar liefst 4 inwijdingen, die jouw kanaal naar de universele levensenergie zullen openen. Onze Reiki Trainers zijn opgeleid om bij elke inwijding te checken of jouw lichaam de inwijding goed ontvangt. Dit onderscheidt ons van andere opleiders die alleen de inwijding volgens het protocol geven. Wij ronden de inwijding pas af als we ervan overtuigd zijn dat jouw Reiki energie goed stroomt.

We nemen veel tijd voor het behandelen van jezelf en anderen, zodat jij de Reiki energie goed leert kennen en je het zelfvertrouwen ontwikkelt om hier zelf thuis mee aan de slag te gaan.

Dankzij de exclusieve Reiki video's die je ontvangt, kun je thuis zo vaak je wilt de theorie terug kijken en oefenen onder video begeleiding.

Kleine groepen

De eerste maanden na de cursus gebruik je Reiki vooral om jezelf persoonlijk en spiritueel te laten groeien. Hierdoor wordt Reiki een onderdeel van je leven en raak je er steeds meer vertrouwd mee. Hoe meer Reiki je aan jezelf geeft, hoe krachtiger de energie wordt voor jezelf en anderen.

Onze studenten zijn onze fans, we creëren samen een warme community van gelijkgestemden. Wij zijn liever het beste spiritueel opleidingscentrum dan de grootste. Kwaliteit staat bij ons voorop. 

We werken in een hecht team, waarbij we iedereen persoonlijk kennen. Voor een Reiki 1 cursus vinden wij het volgende belangrijk:

  • Veel persoonlijke aandacht, we werken in kleine groepen van maximaal 8 personen
  • Veel praktijkoefening, zodat je thuis vol vertrouwen met het geleerde aan de slag kunt 
  • Je krijgt toegang tot twee video's (zie bonussen)
  • Een down to earth benadering van spiritualiteit 

Data:

Vrijdag 23 september 2022 - Trainster: Jelske Eckhardt

Unieke kans: 1 plaats last-minute vrij gekomen!

Maandag 10 oktober 2022 - TrainsterMary van de Laak

Donderdag 20 oktober 2022 - TrainsterMary van de Laak

Ik heb besloten om na 20 oktober 2022 GEEN nieuwe data voor Reiki 1 in te plannen. In podcast #030 Ik ga stoppen met mijn bedrijf in de huidige vorm, vertel ik je daar meer over. 

Investering en bonussen

Jouw investering voor deze Reiki 1 cursus is 175 Euro.

Inbegrepen:

  • Live cursusdag
  • Heerlijke lunch
  • Thee en versnaperingen
  • Cursusmap waarin theorie en oefeningen staan
  • Erkend certificaat
  • 2 bonussen (zie hieronder)

BONUS 1: Exclusief voor studenten van Succesvol in Balans is er een video gemaakt met alle theorie van Reiki 1, inclusief tips voor behandelingen, zodat je na de cursus zo vaak je wilt alles   kunt bekijken. 

BONUS 2: Ook krijg je toegang tot een zelfbehandeling video die je begeleid bij het geven van Reiki aan jezelf en die je helpt Reiki in jouw leven te integreren. 

De cursussen en opleidingen van Succesvol in Balans zijn vrijgesteld van BTW omdat deze erkend zijn als beroepsopleiding.

Als je enthousiast bent over het werken met Reiki, dan kun je na circa 2 maanden doorgaan met de Reiki 2 cursus.

Locatie en lestijden

De training wordt gegeven bij Spiritueel opleidingscentrum Succesvol in Balans, aan de Voltastraat 27 in Zevenaar (Gelderland).

Het opleidingscentrum ligt vlak aan de snelweg A12 en is goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

De cursusdag duurt van 09.30 uur tot ca 16.00 uur. 

Leer hoe je de energie kunt laten stromen

Ontwikkel je intuïtie

Leer hoe je helende energie aan anderen kunt geven

Ervaringen van deelnemers die Reiki 1 bij Sandra gevolgd hebben:

Ervaringen van anderen:

"

Ik heb mijn certificaat gehaald voor Reiki 1 bij Succesvol in Balans. Wat een warm welkom, een warm bad als je daar binnen stapt, het is net als thuis komen. Je mag zijn wie je mag zijn, zonder beoordeeld te worden, eenmaal binnen wil je meer ontdekken van jezelf onder deze lieve begeleiding.


Monique B.

"

Ik mocht mijn reis beginnen met Reiki 1, het was fantastisch! Patricia heeft mij/ons goed begeleid. Heel erg bedankt 🙏🏼 En ik kom zeker terug voor mijn 2e reis


Fleur

"

Wat een bruisende energie heeft Mary! Stimulerend en motiverend. Zij geeft mij vertrouwen in dat wat ik doe en dikwijls zelf nog niet geloof te kunnen.

Goed voorbereid en gedreven geeft zij les. Ze maakt de groep enthousiast! 


Esther

"

Mary is een vrouw die staat voor wat ze doet. Ze is vol passie en neemt je mee in haar enthousiasme. Ook weet ze waar ze het over heeft, je kunt haar alles vragen. Door je te triggeren zet ze aan om je te ontwikkelen in je eigen tempo in jouw proces. Ze staat altijd voor je klaar. Een top vrouw! 


Gerrie

"

Reiki volgen bij Mary is thuis komen in een warm bad. Vol enthousiasme, humor, liefde, passie en met een vleugje magie begeleid ze je door reiki cursus heen. Door Mary is de liefde voor reiki aangewakkerd en kijk ik uit naar het moment dat ik aan de therapeuten opleiding mag beginnen. Dus stop met twijfelen en geef jezelf dit kadootje! 


Annemarie H.

"

Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de ontzettend mooie en waardevolle reiki 1 cursusdag.
Je geeft deze cursus met zoveel rust, passie en liefde en je weet het met zoveel enthousiasme over te brengen dat ik niet anders kan zeggen dat ik ontzettend dankbaar ben dat ik de reiki 1 bij jou heb mogen doen.

Ik vond het een ontzettend fijne groep en er was die dag een goede vibe/sfeer.


Marcel

"

Reiki 1 is een inspirerende ervaring. Ik ervaar echt meer rust in mijzelf. Het is zo bijzonder om de energie door mij heen te laten stromen.


Meta

Nog meer ervaringen...

Veel gestelde vragen:

Is Reiki wel geschikt voor mij? 

Wat als ik het niet kan?

Zevenaar is wel ver weg.... kan het niet dichterbij?

Wat houdt het kwaliteitskeurmerk in?

Heb je nog een vraag die hier niet beantwoord wordt? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk! 

Succesvol in Balans is aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten.
Ook zijn we geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)
en geaccrediteerd door het KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen).

Succesvol in Balans - Voltastraat 27 - 6902 PT Zevenaar - Tel 06-14767756 - sandra@succesvolinbalans.nl

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten en de Vereniging Reiki Cirkel. 
Ook ben ik geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)