Reiki 1 – Reiki 1-2-3 cursus

Reiki 1 cursus

Ontwikkel je intuïtie

Rust in je hoofd en meer energie 

Ondersteun het zelfhelend vermogen van het lichaam

Een Reiki 1 cursus is het begin van een innerlijke reis! Tijdens deze innerlijke reis leer je jezelf beter kennen, leer je hoe je jouw energie kunt laten stromen, je ontwikkelt je intuïtie en je leert energie aan anderen te geven.

Reiki 1 is een prachtige kennismaking met Reiki. Je leert, voelt en ervaart wat Reiki is en wat het voor jou kan betekenen. Iedereen kan het leren, er is geen speciale kennis of vaardigheid op voorhand voor nodig.

Reiki laat je groeien als persoon

Reiki zal je meer in contact brengen met jezelf en zal je intuïtie versterken. Reiki is vaak de start van een persoonlijk ontwikkelingsproces. Het helpt je ontdekken wie je werkelijk bent en keuzes maken die écht bij je passen.

Reiki 1 is vooral gericht op het laten stromen van de energie in het lichaam, waardoor spanningen kunnen verminderen. De energie stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam.  

Online Reiki 1 cursus

Na jarenlang live Reiki cursus gegeven te hebben, geven wij nu deze online Reiki 1 cursus als thuisstudie. Het grote voordeel is dat je direct kunt starten.

We hebben gemerkt dat het voor veel mensen, met name ook voor hooggevoelige mensen en/of mensen die last hebben van stress klachten, het veel fijner is om deze studie thuis in de vertrouwde omgeving te volgen. Dan heb je namelijk geen last hebt van de energie van de rest van de groep. Je kunt veel beter bij jezelf blijven.

Deze Reiki 1 thuisstudie kun je volledig in jouw eigen tempo volgen en video's zo vaak je wilt terug kijken.

Je ontvangt maar liefst 15 video's met uitleg over Reiki, over het behandelen van jezelf, het behandelen van anderen en meerdere oefeningen. Je ontvangt ook een audio meditatie om je energieveld te leren beschermen.

Op een door jou gekozen dag en tijd ontvang je van mij persoonlijk (Sandra) de Reiki inwijding. Ik ben Reiki Master en Teacher en heb al meer dan duizend mensen ingewijd in Reiki. Iedereen kan dit leren en iedereen heeft baat bij een Reiki 1 inwijding.

Na de inwijding mag je deelnemen aan een Q&A Zoom, waarin je al jouw vragen mag stellen en kun je leren van de vragen van anderen. 

Door Reiki online te volgen, kun je jouw Reiki pad volledig in jouw eigen tempo volgen. Wil je vandaag starten en niet wachten tot de eerst volgende beschikbare datum? Na je aanmelding krijg je direct toegang tot de cursus! 

Ik kies bewust voor een down-to-earth benadering van Reiki. Ik leg je precies uit wat ik doe, waarom en hoe jij het snelst persoonlijk kunt groeien. Ik weet dat veel Reiki Teachers geheimzinnig doen over inwijdingen en symbolen, ik kies er bewust voor alles in begrijpelijke taal volledig uit te leggen, omdat ik geloof in openheid, eerlijkheid en transparantie.

Ik vind het belangrijk dat je na deze thuisstudie vol vertrouwen met Reiki aan de slag kunt gaan.

Ervaring van de Reiki 1 Thuisstudie:

Voor meer ervaringen scroll naar beneden

Spiritueel groeien

De eerste maanden na de cursus gebruik je Reiki vooral om jezelf persoonlijk en spiritueel te laten groeien. Hierdoor wordt Reiki een onderdeel van je leven en raak je er steeds meer vertrouwd mee. Hoe meer Reiki je aan jezelf geeft, hoe krachtiger de energie wordt voor jezelf en anderen.

Ik kies voor een down to earth benadering van spiritualiteit. Ik geef je praktische handvatten waarmee je aan de slag kunt, zodat je kunt ervaren wat Reiki voor jou kan betekenen.

Aanmelden:

Na je aanmelding krijg je direct toegang tot de cursus. Je kunt de cursus volledig in jouw eigen tempo volgen en de video's zo vaak je wilt kijken.

Investering

Jouw investering voor deze online Reiki 1 cursus is 125 Euro.

Inbegrepen:

 • 15 Video's (totaal 175 minuten) met onder andere:
  • Wat is Reiki
  • Het Ki-punt
  • Zo behandel je jezelf
  • Zo behandel je anderen
  • Oefening Reiki douche
  • Oefening de energiebal
  • Energetische koorden verbreken
 • Audio meditatie je energieveld leren beschermen
 • Inwijding op afstand op een door jou gekozen dag en tijd
 • Handboek van 30 pagina's waarin theorie en oefeningen staan
 • Erkend certificaat
 • Q&A Zoom sessie om al jouw vragen te stellen

De cursussen en opleidingen van Succesvol in Balans zijn vrijgesteld van BTW omdat deze erkend zijn als beroepsopleiding.

Als je enthousiast bent over het werken met Reiki, dan kun je na circa 2 maanden doorgaan met de Reiki 2 cursus.

Leer hoe je de energie kunt laten stromen

Ontwikkel je intuïtie

Leer hoe je helende energie aan anderen kunt geven

Ervaringen van deelnemers die Reiki 1 bij Sandra gevolgd hebben:

Ervaringen van anderen:

Tamara

Reiki 1 Thuisstudie


Wat een prachtige mooie en fijne ervaring!  

Ik voelde de energie echt door merg en been gaan,mijn god wat mooi! Het is net alsof je onder stroom staat, maar dan op een fijne manier haha.

Toen mijn wekker ging moest ik eerst hardop lachen, daarna even gehuild. Ik heb niets gezien, maar zoveel gevoeld! Ik heb er geen woorden voor. Vandaag is mijn wens uitgekomen...


Bedankt Sandra! Je bent een grote inspiratiebron voor mij. Ga zo door! 

Bianca

Reiki 1 Thuisstudie


Ik moet zeggen dat ik zelfs na de meditatie erg gespannen en opgewonden was😊. Ik had ook echt uitgekeken naar dit moment van de inwijding...


Tijdens de inwijding voelde ik enig moment mijn handpalmen warm worden(meer rechts dan links), ik voelde iets in mijn buik en ik zag voornamelijk veel de kleur roze voorbij bewegen.
Daarna heb ik mij gelijk de zelfbehandeling gegeven en nu voel ik mij heel erg licht, ontspannen en heel blij! 

Marcel

Reiki 1, 2 en 3A. Holistisch Reiki Therapeut, Kundalini Reiki, Jaarabonnement


Sandra, ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de ontzettend mooie en waardevolle reiki 1 cursus.
Je geeft deze cursus met zoveel rust, passie en liefde en je weet het met zoveel enthousiasme over te brengen dat ik niet anders kan zeggen dat ik ontzettend dankbaar ben dat ik de reiki 1 bij jou heb mogen volgen.

Meta

Reiki 1 en 2.

Persoonlijk Leiderschap

Access Bars


Reiki 1 is een inspirerende ervaring. Ik ervaar echt meer rust in mijzelf. Het is zo bijzonder om de energie door mij heen te laten stromen.

Na Reiki 1 was het voor mij vooral veel positieve energie, fysieke energie, beter kunnen ontspannen en beter slapen. Kan het iedereen aanraden!

Petra H.

Reiki 1

Jaarabonnement

Premium jaarabonnement

Na behoorlijk wat Google zoekacties had ik het beste gevoel bij Succesvol in Balans. Het is een cadeautje, een warm bad. Sandra is een lieve en enorm gedreven Reiki docente, ze geeft op een gestructureerde en heldere manier haar lessen

Karin

Reiki 1, 2 en 3A

Holistisch Reiki Therapeut

Energetisch Therapeut

Premium jaarabonnement

Onlangs de reiki 1 cursus gevolgd. Ik raad het iedereen aan, ook als je enige twijfel hebt. Sandra voelt eventuele blokkades tijdens de inwijding zo goed aan en neemt hier ook de tijd voor. De Reiki 1 cursus is echt een cadeautje voor jezelf.

Petra ter H.

Reiki 1, 2 en 3A

Holistisch Reiki Therapeut

Kundalini Reiki

Lichaam Reset Methode

Nog meer ervaringen...

Veel gestelde vragen:

Is Reiki wel geschikt voor mij? 

Wat als ik het niet kan?

Kan ik beter een live of online cursus kiezen?

Wat houdt het kwaliteitskeurmerk in?

Heb je nog een vraag die hier niet beantwoord wordt? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk! 

Succesvol in Balans is aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten.
Ook zijn we geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)
en geaccrediteerd door het KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen).

Succesvol in Balans - Voltastraat 27 - 6902 PT Zevenaar - Tel 06-14767756 - sandra@succesvolinbalans.nl

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten en de Vereniging Reiki Cirkel. 
Ook ben ik geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)

Enter your text here...