Rust in je hoofd healing programma - Reiki 1-2-3 cursus
  • Home >>

Hoe gevoeliger je bent, hoe groter de kans dat je ook drukt bent in je hoofd.

Omdat je feilloos aanvoelt wat een ander hoopt, zeg je te vaak JA terwijl je NEE voelt. Herken je dat?

Gevoeligheid kan er ook voor zorgen dat je zomaar ineens een rotgevoel hebt, of dat je ineens boos of verdrietig bent. Dat komt omdat je onbewust de gevoelens van mensen uit je omgeving over neemt! 

Gedachten van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, je zou er moe van worden... Je gedachten vallen ook steeds in herhaling, omdat dit nu eenmaal is hoe het brein van nature werkt. 

Stel je voor je dat je invloed zou kunnen hebben op die gevoeligheid en op die stroom van gedachten. Dat kan met dit unieke online 30-dagen programma.

Rust in je hoofd healing programma

Het nieuwste Rust in je hoofd healing programma is een online programma van 30 dagen vol met tips en inzichten waarmee je snel verandering kunt bereiken. Er zit ook een heel bijzonder en uniek onderdeel in de training: de zielsverbinding healing.

Vrijwel iedereen heeft geen optimale verbinding tussen lichaam en ziel, doordat alleen al de geboorte traumatisch kan zijn en daarnaast doordat we in ons leven dingen mee maken die minder leuk zijn. Je neemt op zielsniveau dan uit bescherming afstand van je lichaam. Door die afstand ga je steeds meer vanuit je hoofd leven.

Als je de zielsverbinding versterkt, dan ga je meer rust ervaren en dichter bij jezelf komen. Je groeit als persoon en je wordt intuïtiever.

Dit is een uniek programma dat je nergens anders zult vinden. 

Wat kun je verwachten?

Na de aankoop, krijg je direct toegang tot de training.

De training is te volgen op elk mobiel apparaat, dus je laptop, mobiele telefoon of tablet. 

De training werkt met 4 week thema's (iets verder naar beneden lees je daar meer over). Voor elk thema heb ik een video van circa 20 minuten voor je gemaakt. Bovendien zit er een e-book bij, zodat je op je gemak alles na kunt lezen en je zelf geen aantekeningen hoeft te maken.

Ik neem je aan de hand. Elke dag stuur ik je een mailtje met een tip, oefening of meditatie voor die dag. Dit kost tussen de 1 en 5 minuten per dag en als je er meer tijd aan wilt besteden dan kan dat natuurlijk! 

Na 4 weken zul je merken wat een enorme transformatie je hebt gemaakt! Natuurlijk mag je na die vier weken de modules nog zo vaak bekijken en doorlezen als je wilt, om te blijven leren en groeien. 

Rust in je hoofd healing bestaat uit 4 modules:

Module 1: Grip op gevoelens, gedachten en emoties

Hoe vaak heb jij al gedacht, vanaf vandaag...

  • Ga ik niet meer schreeuwen
  • Laat ik mij niet meer op de kast jagen
  • Kom ik meer voor mijzelf op
  • Ga ik meer aandacht gegeven aan mijzelf/ mijn partner/ mijn kind
  • Ga ik tijd besteden aan mijn hobby in plaats van uitgeput op de bank ploffen

en 's avonds kom je erachter dat het weer niet gelukt is.

Stel je voor dat het je wel zou lukken om je goede voornemens waarheid te laten worden. Hoe zou dat voor je zijn? Deze module maakt je bewust en geeft je tools voor de verandering waar je naar verlangt! 

Module 2: Stop de piekergedachten

Wat is het doel van jouw leven op aarde?
Vanuit deze beleving gaan we naar de zin en onzin van piekeren kijken. 

Je hebt gedachten van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Word je soms ook zo moe van al die gedachten en zou je willen dat er een pauze knop op je gedachten zat? In deze module leer ik je hoe je jouw eigen pauze knop kunt creëren.

Als je stress en onrust voelt, dan wordt dat ook altijd veroorzaakt door gedachten. Ga het maar eens na bij jezelf. Dus invloed krijgen op jouw piekergedachten is belangrijk als je meer rust wilt voelen. 

Is het jou ook opgevallen dat gedachten zo vaak in herhaling vallen? Dit komt door hoe het brein werkt, tenzij je leert hoe je het brein kunt stoppen.

Module 3: Stress de Baas

Door jouw zielsverbinding met je lichaam te versterken, kun je stress makkelijker los gaan laten. Hier ga ik je mee helpen in een video.

Verder help ik je stress te herkennen, want mijn hoofd zat voor 2015 altijd VOL, vol met dingen die geregeld moesten worden, vol met dingen die perfect moesten en vol met alles wat ik écht niet zou mogen vergeten.

Herken je hier iets van:
Vind jij het ook lastig om alle ballen met een glimlach hoog te houden?
Kom je totaal niet meer aan jezelf toe?
Misschien ben je ook net als ik 'een beetje' perfectionistisch?

Door de zielsverbinding te versterken, je bewustzijn te verhogen leer je stress los te laten.

Module 4: Grenzen stellen

Stop met JA zeggen als je NEE voelt! 

Hoe (hoog)gevoeliger je bent, hoe vaker dit gebeurt. Als hooggevoelig persoon voel je namelijk feilloos verwachtingen, sfeer en emoties van anderen aan.

Grenzen aangeven vind je lastig, omdat je de ander niet teleur wilt stellen. Dus zeg je JA als je NEE voelt. Herken je dat?

Hoe beter je jouw eigen energie kent, hoe makkelijker het wordt om te herkennen wat van jou is en wat van de ander. Ik geef je praktische tips en inzichten.

In deze module ga je leren hoe je beter jouw grenzen kunt bewaken!

Koop nu jouw ticket

€ 349,- 

99,-

voor lifetime toegang

INHOUD

4 x een video van circa 20 minuten

Van elke module een e-Book, zodat je zelf geen aantekeningen hoeft te maken

Elke dag een challenge, vraag, oefening of meditatie van 1 tot max 5 minuten om je in de flow te houden

BONUS : 
Als je vandaag aanmeldt, dan ontvang je de video denkfoutjes
ter waarde van 30 Euro cadeau! 

Ik vertel je de 5 meest gemaakte denkfouten. Door die denkfouten niet meer te maken, krijg jij meer rust in je hoofd! Een super waardevolle en transformerende video, helemaal voor niets als je nu aanmeldt. 

Al meer dan 200 mensen hebben deze training gevolgd!

Ter vergelijking... Voor een 1-op-1 live consult van 50 minuten betaal je 80 Euro. Voor 1 keer 1 consult.
In de sportschool train je voor conditie. Ik train je om balans en rust in je hoofd te krijgen. Echter, goedkoper dan een sportschoolabonnement!

Ervaringen van anderen


Succesvol in Balans Academie heeft mij geleerd om in de spiegel te kijken. Om het beste in mensen om mij heen te zien en in mijzelf. Leven in het hier en nu en zoekend naar mogelijkheden. Ik ervaar zoveel meer innerlijke rust. Sandra is voor mij DE coach. Enthousiast, open, eerlijk en daar als je haar nodig hebt. Het heeft mijn leven verrijkt.


Michelle 


Deze Rust in je hoofd cursus heeft mij geholpen om anders naar dingen te kijken maar ook naar mezelf! Ik heb het gevoel dat ik weer op het goede spoor zit, ben positiever en zekerder van mijzelf.


Wendy 


Ik heb geen seconde spijt gehad dat ik alle Rust in je hoofd trainingen heb gekocht. Dankzij de enthousiaste en waardevolle inzichten van Sandra, en de spiegel die ze waar nodig even voor houdt, maak ik eindelijk de stappen die ik al zo lang wilde maar alleen niet wist te maken. Dank je wel Sandra!


Lizzy

Veel gestelde vragen

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Wat is lifetime?

Hoe lang duurt het tot ik resultaat merk?

Hoe krijg ik toegang tot de modules?

Koop nu jouw ticket

Ter vergelijking... Voor een 1-op-1 live consult van 50 minuten betaal je 80 Euro. Voor 1 keer 1 consult.
In de sportschool train je voor conditie. Ik train je om balans en rust in je hoofd te krijgen. Echter, goedkoper dan een sportschoolabonnement!