Solar Angels – Reiki 1-2-3 cursus

Solar Angels

Verdiep je zielsverbinding met de Solar Angels die afkomstig zijn van de zon. 

De Solar Angels zijn verbonden met het hartchakra. Deze energie is transformerend en heelt op cellulair niveau, omdat de energie van de Zon het volledige lichtspectrum bevat.

De energie helpt met name om het fysieke lichaam te verjongen en te helen.

Gebruik deze energie zeker als je door processen gaat! 

Voor wie is de Solar Angels inwijding geschikt?

Deze inwijding is op zich voor iedereen geschikt. Het is op zicht wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen. 

De Solar Angels inwijding bestaat uit 1 inwijding

Founder van deze energiestroom: Ole Gabrielsen

De Solar Angels inwijding aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

Via de knop hieronder kun je de Solar Angels inwijding eenvoudig in je winkelmandje leggen en afrekenen via iDeal of Bankcontact. 

Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar (met uitzondering van schoolvakanties regio Zuid, dan kan het langer duren). Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar.

Je kunt binnen 21 dagen de energie ophalen, waar en wanneer je maar wilt. 

Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.