Sacred Flames Reiki - Reiki 1-2-3 cursus

Sacred Flames Reiki

Auteursrecht: <a href="https://nl.123rf.com/profile_freerlaw">freerlaw / 123RF Stockfoto</a>

Sacred Flames Reiki (SFR) kun je vertalen als heilige vlammen Reiki. Het is een krachtige energie vorm die zijn oorsprong vindt in een co-creatie tussen de Aarde en de Bron. Het is bedoeld om te helen en te delen.  

Sacred Flames Reiki is veel meer dan zomaar een afstandsinwijding, het omvat meditaties, visualisaties en handreikingen om op krachtige wijze de Chakra's te reinigen en balanceren en zo de persoon zowel fysiek, emotioneel als spiritueel te helen. 

Sacred Flames Reiki kan op zichzelf gebruikt worden, maar kan ook zeer goed gecombineerd worden met andere energie vormen, waaronder ook Usui Reiki. 

Sacred Flames gebruikt geen symbolen of ingewikkelde technieken. Dat maakt de energievorm heel toegankelijk en fijn om in te zetten.

Metafysisch gesproken wordt het element vuur gebruikt als bescherming tegen negatieve energie. Vuur is het element van het Zuiden in het Sjamanisme en zijn eigenschappen zijn kracht, bescherming, zuivering en geloof. 

Vuur voedt onze geestelijke honger - het verlangen om te groeien en ons bewustzijn te vergroten. Dit vuur brandt in ons allemaal. Vuur is een geschenk van boven en beneden - het wordt gevoed door de bronnen van Moeder Natuur en de lucht van boven en rondom ons. Het element vuur geeft ons spiritueel licht, waardoor het pad van onze ziel zichtbaar wordt voor ons.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen in deze Sacred Flames handleiding:

 • Wat is Reiki
 • Wat is Sacred Flame Reiki
 • De eigenschappen van Vuur
 • Chakra’s: kleuren en uitleg
 • Werken met intentie
 • De reinigingsperiode
 • De inwijdingsprocedure
 • Sacred Flame Reiki behandeling geven
 • Wat te doen bij het oppikken van negatieve energie
 • Tratak – meditatie om op te laden
 • Zelfbehandeling methode

Voor wie is de Sacred Flames Reiki inwijding geschikt?

Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Het is wel prettig als je bekend bent met energiewerk, omdat je dan weet hoe energie voelt en het kunt herkennen. 

Hoe gebruik je Sacred Flames Reiki? 

In de handleiding die je bij deze inwijding ontvangt, staan vele suggesties om via visualisatie, meditatie en hands-on behandelingen aan de slag te gaan met deze energievorm.

Founder van deze energiestroom: Allison Dahlhaus

Sacred Flames Reiki aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 35,-

Bij deze afstandsinwijding was alleen een Engelstalige handleiding beschikbaar. Ik heb persoonlijk het boek naar eer en geweten vertaald. Je ontvangt zowel de Nederlandse handleiding, als de originele Engelstalige handleiding. 

Via de knop hieronder kun je Sacred Flames Reiki eenvoudig in je winkelmandje leggen en afrekenen via iDeal of Bankcontact. 

Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. In vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. Een overzicht van vakanties vind je hier

Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 

Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 

Zodra je de inwijding(en) hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.