Beschermengel Empowerment – Reiki 1-2-3 cursus

Beschermengel Empowerment

Auteursrecht: <a href="https://nl.123rf.com/profile_nikkized">nikkized / 123RF Stockfoto</a>

Deze Beschermengel Empowerment zorgt voor een (sterkere) verbinding met jouw beschermengel. 

De energie van deze inwijding is zeer hoog en helpt je om mee te trillen op een niveau van je beschermengelen. Je beschermengelen zullen je helpen bij het volgen van je levenspad. Ze zijn er om je dienen en te beschermen. 

Ook wijzen je engelen je de weg. Ze zullen je richting proberen te geven via je intuïtie, via situaties en via “toevalligheden”. Alles om jouw leven te verbeteren en wensen te manifesteren. 

Voor wie is de Beschermengel Empowerment inwijding geschikt?

Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Het is wel prettig als je bekend bent met energiewerk, omdat je dan weet hoe energie voelt en het kunt herkennen. 

Beschermengel Empowerment bestaat uit 1 inwijding en werkt zonder symbolen.

Founder van deze energiestroom: Linda Colibert

Beschermengel Empowerment aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-

Via de knop hieronder kun je Beschermengel Empowerment eenvoudig in je winkelmandje leggen en afrekenen via iDeal of Bankcontact. 

Binnen 2 werkdagen zet ik de energie voor je klaar (met uitzondering van schoolvakanties regio Zuid, dan kan het langer duren). Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar.

Je kunt binnen 21 dagen de energie ophalen, waar en wanneer je maar wilt. 

Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen.