Beschermengel Empowerment - Reiki 1-2-3 cursus

Beschermengel Empowerment

Auteursrecht: <a href="https://nl.123rf.com/profile_nikkized">nikkized / 123RF Stockfoto</a>

Iedereen heeft een eigen beschermengel die een heel leven lang bij je blijft. Hulpengelen kunnen wisselen, maar de beschermengel blijft hetzelfde.

Deze beschermengel Empowerment inwijding verbindt je (sterker) met jouw persoonlijke beschermengel en zal de communicatie met al jouw engelen makkelijker maken.

Engelen leven in een hogere trilling. De energie van deze inwijding is dan ook heel hoog en zal je helpen om mee te trillen op een niveau van je beschermengel en hulpengelen.

Je beschermengel zal je helpen bij het volgen van je levenspad. Engelen zijn er om je dienen en te beschermen.

Engelen wijzen je de weg via je intuïtie, via situaties en via “toevalligheden”. Alles om jouw leven te verbeteren en wensen te manifesteren. 

Voor wie is de Beschermengel Empowerment inwijding geschikt?

Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Het is wel prettig als je bekend bent met energiewerk, omdat je dan weet hoe energie voelt en het kunt herkennen. 

Dankzij de inwijding meditatie die je bij deze afstandsinwijding ontvangt, krijg je hulp bij het binnenhalen van de inwijding en het verbinden met jouw beschermengel.

Beschermengel Empowerment bestaat uit 1 inwijding en werkt zonder symbolen.

Founder van deze energiestroom: In 2020 heeft Sandra van Lenthe een verhoogde beschermengel energie gechanneld, het handboek herschreven en twee meditaties opgenomen om je te helpen bij het ophalen van de inwijding + het verbinden met jouw beschermengel.

Beschermengel Empowerment aanvragen

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is 29,- inclusief inwijding, handboek en 2 meditaties. 

Via de knop hieronder kun je Beschermengel Empowerment eenvoudig in je winkelmandje leggen en afrekenen via iDeal of Bankcontact. 

Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. In vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. Een overzicht van vakanties vind je hier

Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 

Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

Ervaringen:

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.