Voorkom een herfstdip - Reiki 1-2-3 cursus

Voorkom een herfstdip!

De blaadjes vallen van de bomen, de dagen worden korter. Veel mensen hebben dan last van een herfstdip.

Tot een aantal jaar geleden, was ik hier zelf ook super gevoelig voor. Er zijn wat praktische tips en hulpmiddelen om hier minder last van te hebben. Maar ook, hoe meer ik in mijzelf heelde, hoe meer ik als persoon groeide, hoe minder last ik kreeg van de herfstdip.

Daarom deel ik nu 7 praktische tips met jou, die jou ook kunnen helpen. En een bonus tip die bijdraagt aan jouw persoonlijke groei.

Klik hier om te tips te openen, of klik op het plaatje

Je kunt de tips lezen op je computer, tablet of telefoon. Je kunt het zelfs printen als je dat fijn vindt. 

Liefs, Sandra

P.S. Ken je mijn podcast al? Daar deel ik elke week tips en inzichten om persoonlijk en spiritueel te groeien. Het kan bijvoorbeeld ook fijn zijn om je energiegevers en energievreters in balans te brengen. Luister dan podcast #072:

En volg mij op Instagram voor dagelijkse inspiratie en inzichten.