Ervaringen met Reiki - Reiki 1-2-3 cursus

Ervaringen met Reiki

Graag deel ik mijn ervaring met Reiki met jou, evenals de ervaringen van cursisten.

Toen ik aan Reiki begon had ik heel veel twijfels: "Wat als ik het niet kan?" of "Is dit niet veel te zweverig voor mij?" Mijn man gaf mij destijds het zetje wat ik nodig had door te vragen "wat heb je te verliezen? Ga er naar toe, dan heb je het in elk geval geprobeerd!" Gelukkig kwam ik er tijdens de cursus al snel achter dat vrijwel iedereen die twijfels heeft en ook dat dit wel goed komt!

Reiki bleek al snel mij veel te brengen: ik kreeg meer rust in mijn hoofd en lichaam, ik ging beter slapen en mijn buikpijn verdwijnt als sneeuw voor de zon als ik een paar minuten mijn handen op mijn buik leg.

De kinderen geloofden mijn "magische handen" nog eerder dan ikzelf. Kinderen reageren op wat ze voelen, op het resultaat. Als ik mijn handen op hen neer leg, dan voelen ze zich beter, of dan merken ze dat er meer rust in hun hoofd ontstaat waardoor ze beter kunnen slapen. Zij roepen dus "mama je handen!" als er iets is.

Ik was zo enthousiast na Reiki 1 en 2, dat ik besloot een energetische opleiding te volgen en hier meer over te leren. Ik had nooit kunnen bedenken dat ik op een dag zelf Reiki trainer zou zijn. Toch doe ik nu niets liever dan dat. Ik zie dat mijn cursisten ook de prachtige resultaten ervaren.

Lees hieronder een aantal enthousiaste reviews

Dus, kom Reiki 1 ervaren! Wat heb je te verliezen? Dan heb je het in elk geval geprobeerd en de kans is groot dat je net zo enthousiast bent als al deze andere cursisten!

Ik voel mij zo dankbaar dat ik vanuit het hele land cursisten mag ontvangen en de magie van Reiki mag overdragen. Je wordt verbonden met de energie die van nature tot jouw beschikking staat. Ik help je deze te activeren én leer je hoe je hiermee om kunt gaan.

Liefs, Sandra