Reiki 3 symbolen - Reiki 1-2-3 cursus

Reiki 3 symbolen

Reiki 3 wordt meestal opgedeeld in twee delen:
- Reiki 3A de Mastergraad
- Reiki 3B de Trainergraad

De Mastergraad bestaat uit 1 symbool die 2 varianten kent, de traditionele en moderne Dai-Ko-Myo. Wij geven altijd beiden symbolen aan onze cursisten, zodat je zelf een keuze kunt maken met welke je wilt werken.

Tijdens de trainergraad ontvang je de Raku, waarmee je anderen in kunt gaan wijden. 

Symbolen werken als een slot-sleutel principe. Tijdens de inwijding ontvang je de symbolen in je handen en je aura (het slot), daarna leer je de symbolen op papier en hoe je ermee kunt werken (de sleutel)

Zou je de symbolen van internet plukken, terwijl je niet ingewijd bent, dan zullen de symbolen niet voor je werken. Alleen als je de inwijding ontvangen hebt, tijdens jouw Reiki 2 cursus, dan zullen de symbolen voor je geactiveerd worden.

Werken met symbolen maakt Reiki echt magisch mooi. Ik gebruik de symbolen echt op dagelijkse basis. De Reiki 2 symbolen vind je hier. Hieronder zal ik je de Reiki 3A en 3B Reiki symbolen tonen en je vertellen waar ze voor dienen.

Dai-Ko-Myo

De Dai-Ko-Myo is gericht op heling van de ziel. 

De mantra van dit symbool is "Groot licht schijn op mij"

De Dai-Ko-Myo opent het kruinchakra en brengt je in contact met je Hogere Zelf of je Innerlijke Wijsheid. Daardoor kun je de verbinding en kracht van het universum intenser voelen en ervaren.

Dai-Ko-Myo (modern)

De betekenis en het gebruik is gelijk. Het is onduidelijk hoe dit tweede symbool is ontstaan, maar je zult merken dat het heel krachtig en fijn werkt.

Het gebruik van dit symbool creëert een sterkere verbinding met jouw Hogere Zelf en het innerlijk weten. Door veel gebruik te maken van het symbool ontwikkel je mededogen, liefde en wijsheid. 

Dai-Ko-Myo-modern
Raku

Raku

Dit is het Reiki 3B trainerssymbool.

Je gebruikt het om inwijdingen te verzegelen, het wordt ook wel de vuurslang genoemd. 

😘 Liefs, Sandra

Zou je meer energie willen hebben, ook aan het einde van de dag?

Kijk deze video vlog voor tips en inspiratie voor meer energie.
Ik leg je precies uit wat energie is en hoe je er grip op kunt krijgen.

Veel kijkplezier!