Reiki 2 symbolen – Reiki 1-2-3 cursus

Reiki 2 symbolen

Tijdens een Reiki 2 cursus leer je 3 symbolen: de Cho-Ku-Rei, de Sei-He-Ki en de Hon-Sha-Ze-Sho-Nen.

Symbolen werken als een slot-sleutel principe. Tijdens de inwijding ontvang je de symbolen in je handen en je aura (het slot), daarna leer je de symbolen op papier en hoe je ermee kunt werken (de sleutel)

Zou je de symbolen van internet plukken, terwijl je niet ingewijd bent, dan zullen de symbolen niet voor je werken. Alleen als je de inwijding ontvangen hebt, tijdens jouw Reiki 2 cursus, dan zullen de symbolen voor je geactiveerd worden.

Werken met symbolen maakt Reiki echt magisch mooi. Ik gebruik de symbolen echt op dagelijkse basis. Hieronder zal ik je de 3 Reiki symbolen tonen en je vertellen waar ze voor dienen.

cho-ku-rei

Cho-Ku-Rei

Dit is het kracht symbool. Hiermee kun je extra kracht geven aan ALLES. Je zegt met dit symbool "Plaats de kracht hier"

Je kunt extra kracht geven aan een bepaalde positie tijdens het Reiki geven. Maar je kunt ook een Cho-Ku-Rei door je soep roeren of aan je glas water geven. Je kunt een bos bloemen extra bloeikracht geven.

Je versterkt alle positieve werkingen en laat bijwerkingen verdwijnen. 

Sei-He-Ki

De Sei-He-Ki is voor emotionele genezing en liefde. 

Het symbool betekent:
Sei – ik richt
He – boog, pijl
Ki – de doelen, eenheid, kracht

Dit is een heel krachtig symbool dat je maar 1 keer per behandeling mag gebruiken. Naast gebruik tijdens behandelingen, kun je er ook ruimten mee reinigen en edelstenen mee reinigen. Hoe je dat precies doet, leren we je tijdens de Reiki 2 cursus.

Sei-He-Ki
Hon-Sha-Ze-Sho-Nen

Hon-Sha-Ze-Sho-Nen

Dit symbool wordt ook wel 'de brug' genoemd. Je kunt hiermee mensen, dieren en situaties op afstand energie sturen.

Het symbool betekent: geen verleden, geen heden, geen toekomst. De Boeddha in mij, rijkt naar de Boeddha in jou om verlichting en vrede te bevorderen.

Je respecteert wel altijd ieders vrije wil en stuurt alleen Reiki als die ander dat ook wil ontvangen. Tijdens de cursus leren we je het stappenplan om met dit symbool Reiki op afstand te geven.Tijdens Reiki 3A leer je nog twee aanvullende symbolen, de traditionele en moderne Dai-Ko-Myo. Tijdens Reiki 3B ontvang je de Raku. Hier vind je deze symbolen.

😘 Liefs, Sandra

Zou je meer energie willen hebben, ook aan het einde van de dag?

Kijk deze video vlog voor tips en inspiratie voor meer energie.
Ik leg je precies uit wat energie is en hoe je er grip op kunt krijgen.

Veel kijkplezier!