Reinig jouw ruimte energetisch - Reiki 1-2-3 cursus

Reinig jouw ruimte energetisch

Alles en iedereen bestaat uit energie en dat betekent ook dat iedereen overal energie achter laat.

Misschien ben je wel eens ergens binnen gekomen en dat je gelijk voelt "ohh wat een fijne sfeer" maar ook wel eens "iex wat een nare sfeer, hier wil ik niet zijn!" Je voelt de energie die in een ruimte hangt. 

Als jonge kinderen intensief gespeeld hebben op hun slaapkamer, dan is het niet zo raar dat ze 's avonds niet zomaar in slaap kunnen vallen in diezelfde drukke energie.

Welke ruimtes wil je reinigen? Sowieso alle kamers in je huis. Als je dat een keer hebt gedaan, kun je naar behoefte dit eens in de paar weken herhalen. Als je bezoek hebt gehad, reinig je woonkamer. 

Maar ook: je kantoor, je les lokaal (ik ken docenten die die voor elke lesdag doen, wij doen dit zelf ook voor elke cursusdag) je hotelkamer enzovoort.

Hoe kun je de energie in een ruimte reinigen?
1. Door ramen open te zetten. Bij een briesje is de energie het makkelijkst gezuiverd, maar je kunt ook op intentie alle drukke energie naar buiten sturen.
2. Door een reinigende spray te gebruiken, zoals Agua de Florida. Ik verdun deze altijd 20% Agua en aanvullen met water. Agua de Florida is verkrijgbaar in onze webshop en bij onze cursussen. Wij zijn echt fan van deze spray!
3. Door Reiki 2 symbolen te gebruiken. Tijdens de Reiki 2 cursus leren we je precies hoe je met de Sei-He-Ki en de Cho-Ku-Rei samen een ruimte kunt reinigen.

Na het reinigen van een ruimte, voelt deze echt heel fijn om te zijn. Ik gebruik deze tips alle drie, vrijwel elke dag. De combinatie van de drie is super fijn! 

😘 Liefs, Sandra

Zou je meer energie willen hebben, ook aan het einde van de dag?

Kijk deze video vlog voor tips en inspiratie voor meer energie.
Ik leg je precies uit wat energie is en hoe je er grip op kunt krijgen.

Veel kijkplezier!