Kun je Reiki online leren? - Reiki 1-2-3 cursus
Auteursrecht: nikkized / 123RF Stockfoto

Kun je Reiki online leren?

Regelmatig krijg ik de vraag of het mogelijk is Reiki te leren via een online cursus. Ja, dat kan! Al is het wel belangrijk om een online training van hoge kwaliteit te kiezen.

Of je nu kiest voor live of online, er is veel kwaliteitsverschil. Het is belangrijk dat je een klik voelt met de Reiki Master die de training geeft.

Het grote voordeel van een online cursus is dat je de cursus volledig in jouw eigen tempo kunt volgen en je alles zo vaak terug kunt kijken als je wilt. 

Je bent in jouw eigen vertrouwde omgeving en heb thuis geen last van energie van andere cursisten. Zeker als je (hoog)gevoelig bent is dat erg prettig.

Ik heb zelf de overstap gemaakt van live cursus geven naar online cursus geven. Ik heb vanaf 2017 honderden mensen live ingewijd en vanaf 2023 doe ik dit alleen nog op afstand.

We leven in een transformerende tijd, de energie op aarde wordt steeds hoger en het wordt steeds belangrijker om jouw eigen trilling mee te laten bewegen. Een online cursus past bij deze transformerende tijd.