Hoe verder na de Reiki zelfbehandeling – Reiki 1-2-3 cursus

Hoe verder na de Reiki zelfbehandeling

Hoe kan ik mijzelf dagelijks heling en groei blijven geven met Reiki na de 21 dagen zelfbehandeling? Dat is één van de meest gestelde vragen aan het einde van de Reiki 1 cursus.

Sommige studenten vinden het fijn om door te gaan met het uur zelfbehandeling, omdat dit ze zo ontzettend veel brengt.

Sommige studenten halveren de tijd en gaan een half uur per dag zelfbehandeling doen, waarbij ze alle handposities 2 minuten doen.

Andere studenten gaan terug naar de 10 minuten per dag, die aanbevolen is om in een "onderhoud modus" te blijven. Tien minuten per dag is namelijk een fantastische manier om te blijven leren en groeien.

Ik deel hieronder graag suggesties hoe je die 10 minuten in kunt delen:

Dit soort gratis tips vind je op mijn Instagram @sandravanlenthe Je bent van harte welkom om mij daar te volgen. Ik neem je mee in mijn leven en bedrijf, geef je een kijkje achter de schermen en deel tips en inzichten.

Ik start elke dag met 10 minuten Reiki voordat ik opsta, dat is zo'n heerlijk begin van de dag.

Verder kun je Reiki geven naar behoefte:

  • Zit je hoofd vol
  • Heb je ergens lichamelijke pijn
  • Voelt je energie ~op~
  • Ben je verdrietig

Dat zijn allemaal moment waarop het een goed idee is om jezelf een paar minuten Reiki te geven.

Liefs, Sandra