Alleen geboren tweeling - Reiki 1-2-3 cursus

Alleen geboren tweeling

Een alleen geboren tweeling komt veel vaker voor dan je denkt. Maar liefst tien procent van alle zwangerschappen begint als een tweeling of meerling zwangerschap. Dat is wetenschappelijk aangetoond en slechts een klein percentage daarvan wordt ook daadwerkelijk als tweeling of meerling geboren. In alle andere gevallen sterven 1 of meerdere embryo's af. 

Vaak zie je dat alleengeboren tweelingen iets is wat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Heel interessant om daar de diepere karmische boodschap uit te halen. Want vaak is het zo dat als je zelf een alleen geboren tweeling bent, je ook zelf een alleen geboren tweeling krijgt, maar boven jou je moeder en je oma ook alleen geboren tweelingen zijn. Het is iets systemisch, totdat iemand die ketting verbreekt.

Ik heb over het onderwerp miskramen en alleen geboren tweelingen een podcast opgenomen, waarin ik de diepere spirituele boodschappen en oorzaken uitleg.

Hoe weet je of je een alleen geboren tweeling of meerling bent?

Vaak is resonantie de eerste aanwijzing. Het voelde voor mij alsof ik door de bliksem getroffen werd, toen ik hoorde over alleen geboren tweelingen. Ik had een innerlijk weten dat mijn dochter een alleen geboren tweeling was.

Toen ik thuis kwam zag ik haar broertje op haar stoel zitten. In een flits en maar heel even, maar ik had een innerlijk weten "dit is hem". Daarna heb ik hem vaker bij haar mogen voelen en zij voelt hem zelf ook altijd bij haar.

De ontdekking dat ik zelf ook een alleen geboren tweeling bent, dat kwartje viel pas toen iemand de suggestie deed. En weer voelde ik direct dat het waar was. In meditatie heb ik contact kunnen leggen en ontmoette ik mijn broer.

Ons brein wil graag bewijzen en dat is altijd wat lastig in dit soort gevallen. Mensen die verder spiritueel ontwikkeld zijn en/of een verruimd bewustzijn hebben, die kunnen de broer of zus vaak bij je zien. Je kunt altijd in meditatie vragen om contact of om een teken.

Ik ben zelf destijds twee boeken gaan lezen, die elk op hun eigen manier uitleg  en begrip gaven.

Het boek "ik wou dat ik twee hondjes was" geeft heel veel praktische herkenning. Kenmerken waaraan je kunt merken dat je een alleen geboren tweeling of meerling bent. Het geeft een mooie bevestiging van wat je voelt en je herkent ongetwijfeld een heel aantal kenmerken.

Het boek "drama in de moederschoot' is meer de wetenschappelijke achtergrond. Ik vond beiden boeken een mooie combinatie van wetenschap en gevoel. 

Dankzij de groei in mijn bewustzijn, ben ik mijn overleden kinderen (miskramen) en broer gaan zien. Mijn groei in bewustzijn is gestart met Reiki en elke Reiki graad heeft mijn intuïtie en bewustzijn verder vergroot. 

Als ik iets voor je kan betekenen, dan hoor ik het graag!

Liefs, Sandra