Alles over Lemurie - Reiki 1-2-3 cursus

Alles over Lemurie

Lemurie is het gezonken land. Volgens sommigen een mythe, volgens anderen waarheid.

Voor mij voelt het als waarheid, ik voel zo veel resonantie met Lemurië. Als je op zoek wilt naar antwoorden, terwijl er geen bewijzen meer zijn, dan is de enige optie voelen wat resoneert en als waarheid voelt. Mijn waarheid deel ik graag met je.

Ligging 

Een veel gestelde vraag is: Waar lag Lemurie? En wanneer bestond dit land?

Wanneer dit continent precies bestaan heeft is onduidelijk, voor mij resoneert circa 12.000 voor Christus.

Lemurie lag in de Stille Oceaan en was ook bekend als Land van Mu.

Hawaii is waarschijnlijk het enig overgebleven stukje land van Lemurie, dat zou ook verklaren waarom het zo’n ontzettend spiritueel eiland is.

Lemurie was een land vol vlinders, prachtige bloemen en hele wijze zielen met lichamen van licht. Van kristallen konden ze bijvoorbeeld al een soort van batterij maken. Ook waren ze fantastische healers.

Het was een land waar perfectie, harmonie, liefde, vrede en broederschap de basis voor onze huidige maatschappij vormt.

De ondergang 

De Lemuriërs hebben de ondergang zien aankomen en delen kennis en wijsheid verstopt in onder andere Peru. Er zijn daar ook zielen ondergedoken, zij worden later bekend als de pré-Inca’s.

De Lemuriërs gaven hun eigen licht energie weg, wat waarschijnlijk de oorzaak van de ondergang is geweest. Ze vergaten te verbinden met de universele energie uit zowel de Bron als Moeder Aarde.

Atlantis was de opvolger van Lemurie, waarschijnlijk circa 5.000 voor Christus. Daarover lees je in de vorige blog post!

Vrijwel alle opgestegen meesters hebben geleefd op Lemurie en Atlantis. Er zijn NU heel veel zielen op aarde die uit deze tijd stammen, om de wereld naar de 5e dimensie te helpen. Daarom groeit de spiritualiteit op aarde nu zo enorm!

Verbinden met de energie van Lemurie

Als je wilt verbinden met de energie van Lemurie, dan kan de Lemurisch Licht inwijding je daarbij helpen. Tijdens en na de inwijding, kan het zijn dat je beelden ziet en wat jouw rol daar geweest is.

Liefs, Sandra