Reiki 1 cursus voor tieners – Reiki 1-2-3 cursus

Reiki 1 cursus voor tieners (10 t/m 19 jaar)

Leer hoe je de energie kunt laten stromen

Ontwikkel je intuïtie

Leer hoe je helende energie aan anderen kunt geven

Er zijn steeds meer (hoog)gevoelige kinderen op aarde. Toen ze nog klein waren voelden ze energie die wij als volwassenen soms niet zagen of voelden. Ze zijn van nature verliefd op de maan, op stenen, op veren en op alles wat leeft. 

Ze zijn prachtig intuïtief en puur. Het is dan ook zo jammer dat ze dit vaak enig moment kwijtraken, zeker op de Middelbare School. Ze worden ‘gedwongen’ meer en meer in hun hoofd te gaan zitten in plaats van te luisteren naar wat hun lichaam ze vertelt.

Ze zijn druk in hun hoofd. Kunnen het soms moeilijk vinden om in slaap te vallen. Weten niet meer wat ze wel en niet voelen, zeker als de hormonen dan ook nog hun werk gaan doen. Dat verwart ze en het haalt ze uit hun van nature aanwezige kracht.

Reiki 1 helpt deze tieners om weer verbinding te maken met hun werkelijke ZIJN. Het kan precies de hulplijn zijn die ze nodig hebben om weer te voelen wie ze werkelijk zijn en wat ze nodig hebben. Het geeft ze de tools om zichzelf rustig te maken. Om informatie uit hun intuïtie te halen, in plaats van uit hun brein.

Met een Reiki 1 cursus maak je een tiener zelfredzaam. Als je ze dit al op jonge leeftijd mee kunt geven, dan is dat zo’n groot cadeau.

Op zaterdag 15 mei aanstaande organiseren wij een Tiener Reiki 1 cursus. Voor alle tiener jongens en meiden van 10 t/m 19 jaar. Wij voelen dat dit echt een dag is waarin ze met gelijkgestemde leeftijdgenoten kunnen delen en groeien. 

Omdat we eenmalig deze bijzondere dag organiseren, is er een speciale prijs. In plaats van 175 Euro betaal je slechts 149 Euro voor deze dag, inclusief werkboek, video, lunch en certificaat.

 De dag is van 09.30 uur tot circa 16.00 uur bij Succesvol in Balans in Zevenaar. 

 Als je voelt dat dit een grote bijdrage kan zijn, meld dan nu aan.

Je kunt de gegevens van jouw tiener direct invullen bij het maken van de reservering of de gegevens invullen bij de opmerkingen.

Nog 1 plaats beschikbaar!

Ervaringen van deelnemers die Reiki 1 bij Sandra gevolgd hebben:

Er zal geen Reiki 2 aangeboden worden aan deze groep tieners. Reiki 2 gaat over emotionele heling en groei, wij voelen dat Reiki 2 pas geschikt is als kinderen uitgegroeid zijn. Reiki 1 is voldoende om ze regie te geven over hun energie, gevoelens en gedachten.

Heb je nog een vraag die hier niet beantwoord wordt? Mail dan naar sandra@succesvolinbalans.nl. We  beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk! 

Succesvol in Balans is aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten en de Vereniging Reiki Cirkel.
Ook zijn wij geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)
en geaccrediteerd door het KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen).

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten en de Vereniging Reiki Cirkel. 
Ook ben ik geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)

Succesvol in Balans - Voltastraat 27 - 6902 PT Zevenaar - Tel 06-14767756 - sandra@succesvolinbalans.nl