Afstandsinwijding premium jaarabonnement 2021 – Reiki 1-2-3 cursus

Afstandsinwijding premium jaarabonnement 2021

Een jaar vol spirituele groei: Aanmelding gesloten

Heb jij meegedaan met het jaarabonnement van 2020 en ben je klaar voor een nieuw jaar vol magie en groei? (of heb je al meerdere inwijdingen gedaan en voel je dat je hier in wilt stromen)

Net als in 2020 wordt dit een magisch jaar, ik voel het aan alles. In 2021 gaan we de diepte in met nieuwe afstandsinwijdingen. We gaan op zoek naar de energie van Lemurie, van Atlantis en van Egypte. We gaan samenwerken met draken. 

Ik vertrouw weer volledig op mijn intuïtie en de flow die hieruit zal ontstaan. Als je mij al wat langer kent, dan weet je dat de magie niet ontstaat vanuit vast omlijnde plannen, maar vanuit vertrouwen en de flow volgen. Niet precies weten waar we uit komen, maar er vol vertrouwen instappen. Dat vraag ik ook dit jaar weer van je. Een aantal thema's staan vast en verder wordt het weer 1 grote verrassing. 

Header

Maand

Inwijding

Wat doet deze energie?

1

Januari

Drakenkracht

Draken zijn de hoeders en beschermers van de aarde. Draken bezitten grote wijsheid. De adem en het vuur van de draak zou unieke magische transformerende krachten bezitten.

2

Februari

Lemurisch Licht

Deze inwijding laat je verbinden met de lichtkracht en alle Lemurische kennis en wijsheid die opgeslagen ligt.

Het draagt bij aan de transformatie van 3D-bewustzijn naar 5D-bewustzijn. 

3

Maart

Atlantis Reiki 

Door je te verbinden met Atlantis Reiki, verbind je met de energie van Atlantis. Het helpt je om oude herinneringen op te halen, blokkades te doorbreken en op een hoger niveau te kunnen helen. Het zorgt voor spirituele groei.

4

April

Melchizedek

Via zijn inwijding worden verbindingen met de spirituele wereld van de Witte Broederschap geopend. 

5

Mei

Kuan Yin, godin van compassie

Deze inwijding zal je helpen compassie, liefde en vergeving te vinden in je leven en geeft je zegeningen van overvloed.

6

Juni

Karuna Ki - level 1

Enter your text here...

7

Juli 

Karuna Ki - level 2

Enter your text here...

8

Augustus

Karuna Ki - level 3 Mastergraad

Enter your text here...

9

September

Ahara Reiki

Enter your text here...

10

Oktober

Enter your text here...

Enter your text here...

11

November

Enter your text here...

Enter your text here...

12

December

Enter your text here...

Enter your text here...

Je ontvangt een jaar lang, elke maand een fantastische en krachtige inwijding met een waarde tussen de € 25,- en € 50,-  voor slechts € 14,99*

Elke inwijding heeft unieke kwaliteiten en zal je steeds nieuwe mogelijkheden, herinneringen en vaardigheden geven.

Dit abonnement is geschikt als je in 2020 het uplevel abonnement hebt gevolgd en/of meer ervaring hebt in energiewerk. Omdat we de diepte in gaan is dit abonnement minder geschikt voor starters in energiewerk.

Rond de 10e van elke maand zet ik weer een nieuwe inwijding in een chi-ball voor je klaar. Je ontvangt daarbij een handboek, duidelijke instructie en certificaat. 

* Jouw investering:

Je betaalt slechts €14,99 per inwijding als je kiest voor jaarbetaling. Vanaf januari t/m december 2021 €179,90.
Als je liever per maand wilt betalen, dan betaal je €17,50 per maand (deze toeslag is in verband met extra administratieve kosten, je hebt nog steeds een flinke korting op de normale waarde).

Voorwaarden:

  • Je kiest voor jaarbetaling of maandbetaling. Het abonnement eindigt automatisch op 31 december 2021. 
  • Je hebt elke maand 21 dagen de tijd om de inwijding op te halen. Inwijdingen worden voor alle deelnemers in 1 keer klaar gezet. Het is niet mogelijk inwijdingen opnieuw gratis klaar te zetten, dan betaal je de reguliere waarde.
  • Het is niet mogelijk een andere inwijding te kiezen dan die aangeboden wordt in het jaarabonnement. De prijs is dermate laag dat als je een inwijding al hebt of niet zou willen, je nog steeds een goede deal hebt. Het break even punt als je een volledig jaar mee doet ligt bij 7 inwijdingen. Elke inwijding die je meer ophaalt is feitelijk gratis. 
  • Het certificaat (bewijs van deelname) wordt online aangeboden, je kunt hier zelf je naam op invullen en indien gewenst printen.

Wordt 2021 een jaar vol persoonlijke en spirituele groei? Voor mij zeker! Voor jou ook?

Een jaar vol spirituele groei: Aanmelding gesloten