Patricia van Kempen – Reiki 1-2-3 cursus

Patricia van Kempen

Ik ben Patricia van Kempen, trainster bij Succesvol in Balans

Naast veel andere dingen die ik mag zijn, zoals moeder in opleiding en Ervaringsdeskundige, ben ik de laatste jaren vooral heel erg op zoek geweest. Ik was namelijk van alles kwijt. Eigenwaarde, zelfliefde, zelfvertrouwen, zingeving, plezier, doel en richting. Sommige aspecten ontbraken in de basis en sommige was ik verloren. Vandaar dat ik ben gaan zoeken naar de zin en onzin van mijn leven omdat ik geloof dat het niet zo deprimerend zou hoeven zijn zoals ik vaak heb ervaren.

Op mijn weg naar herstel ben ik mezelf stukje bij beetje terug gaan vinden en steeds vaker vond ik hele waardevolle essentiële dingen. Zo was het een feest van herkenning toen ik las over Hoog Sensitieve Personen. Geen wonder ook, die kids van mij zijn ook zo gevoelig en bovendien een ware spiegel voor mij, daar mocht ik echt iets mee gaan doen. In 2017 kwam ik bij "Succesvol in Balans"  terecht voor een “laat het los trainingsdag” om blokkades op te heffen en helen.

Niet veel later volgde ik de Reiki I II en IIIA trainingen bij Sandra. In 2019/2020 heb ik de Reiki Therapeut opleiding gedaan en de Lichaam Reset Methode gestart om in 2021 de Reiki IIIB trainerschap te voltooien. Het zijn jaren van herkenning en het heeft me zoveel opgeleverd om de weg naar binnen te gaan. Om mijn eigen hoog sensitiviteit te gaan erkennen en ontwikkelen was thuiskomen bij mezelf en vond ik mijn eigen basis terug. Ik ben ontzettend gegroeid en ik kom steeds meer in mijn eigen kracht en energie.

Daarnaast werk ik als ervaringsdeskundige op een psychiatrische afdeling en mag ik ook andere mensen ondersteunen en coachen op hun weg naar herstel. Hiervoor ben ik erg dankbaar want het heeft me veel gebracht. Ook hier vond ik stukken van mezelf terug. Het is een mooi geheel om zowel de psyche als het holistische te onderzoeken, ondersteunen en trainen. 

Dit wil ik samenbrengen en sinds januari mag ik mezelf dan ook eigenaresse noemen van mijn eigen praktijk “Vang jouw droom, de weg naar binnen“.  Een centrum voor herstel,- en energetische ondersteuning om dichter bij je eigen kern en pad uit te komen. Samen vinden we ook jouw weg naar binnen. 

Toen Sandra me vroeg om me bij haar team aan te sluiten om de Reiki cursussen en de Reiki Therapeutenopleiding te geven voelde ik me erg vereerd en trots. Super tof om deel uit te mogen maken van dit geheel wat mij o.a. zo geholpen heeft om mijn eigen pad weer te vinden. Hoe fijn dat het lichtwerk, wat zo hard nodig is, zo’n mooi ripple effect heeft. Helemaal geweldig als ik dit moois ook aan jou door mag geven, hopelijk zie ik je bij Succesvol in Balans.

Studenten over Patricia

"

Ik heb mijn certificaat gehaald voor Reiki 1 bij Patricia. Wat een warm welkom, een warm bad als je daar binnen stapt, het is net als thuis komen. Je mag zijn wie je mag zijn, zonder beoordeeld te worden, eenmaal binnen wil je meer ontdekken van jezelf onder deze lieve begeleiding.


Monique B.

"

Onder begeleiding van Patricia mocht ik mijn reis met Reiki beginnen, wat deed zij het fantastisch. Ze heeft mij/ons goed begeleid. Heel erg bedankt 🙏🏼 En ik kom zeker terug voor mijn 2e reis


Fleur