Mary van de Laak – Reiki 1-2-3 cursus

Mary van de Laak

Ik ben Mary van de Laak, trainster bij Succesvol in Balans

Burn-out, bij mij was het niet een kwestie van óf ik er een zou krijgen, het was een kwestie van wanneer?! Na een behoorlijke heftige eerste twee decennia van mijn leven, kreeg ik mijn leven ogenschijnlijk op de rit, een vriend, een koophuis, en baan, ik had het allemaal. Ik werkte hard om te bewijzen dat ik het ook echt verdiende. 

Nadat ik kinderen mocht krijgen, werd mijn leven nog drukker. Mijn reactie hierop was wederom, hup een tandje erbij. Ik liep als een kip zonder kop druk te zijn, en te zorgen dat mijn elle lange to-do lijst leeg kwam, wat natuurlijk nooit lukte... het gevolg was onvermijdelijk en ik viel dus niet 1 maar 2 keer bijna compleet uit. 

Nadat ik tijdens mijn eerste uitval een lieve psycholoog trof, die me echt een stukje op weg hielp, voelde ik dat ik tijdens mijn tweede uitval iets anders wilde, er was meer nodig dan inzicht. Het was tijd om mezelf écht te leren kennen. 

Facebook bracht me bij Succesvol in Balans, wat, dat kan ik nu wel zeggen, life changing is geweest! De eerste cursus die ik bij Sandra volgde was de “Laat het los dag!” een dag vol waardevolle technieken om emotie van situaties af te halen, waar ik nu nog bijna dagelijks mee werk (deze dag wordt nu niet meer los aangeboden maar zit in de Reiki Therapeut Opleiding verweven). Vanaf die dag in 2017 was ik om, ik stapte in de zelfontwikkeling trein, de trein waar ik nog in zit, en nog lang hoop in te blijven zitten. 

Reiki was de volgende cursus die ik bij Sandra volgde, wat een verrijking! Reiki heeft mijn leven zo ontzettend ten positieve veranderd, het voelt nog steeds als een voorrecht. Elke keer als ik bij Sandra vandaan kwam voelde ik me dichter bij mezelf en bij mijn ware zijn, een mooier cadeau bestaat er volgens mij niet. 

Toen Sandra me vroeg om bij haar te komen werken, kon ik het wel uitschreeuwen... Dat ik mensen kennis mag laten maken met de fantastische energetische wereld, is echt een droom die uit komt. Ik ben zo blij en dankbaar, dat ik onderdeel mag uitmaken van Succesvol in Balans! Reiki heeft mij, en mijn leven echt geheeld, op een manier die ik enkel als magisch kan omschrijven, en ik gun dit zo hard ieder mens! 

Tja, wat wil je verder van mij weten? Ik ben dol op jaren 80 en rock muziek en bezoek graag een concert of festival. Mijn vrienden mogen me wakker maken om iets gezelligs te gaan doen. Ik word erg blij van het poetsen van mijn huis (iedere gek zijn gebrek toch?). Ik ben er trots op dat ik me de partner van Sjors mag noemen en ben mega-blij en dankbaar dat we gezegend zijn met twee fantastische dochters. Ik speel graag spelletjes, lees graag een boek en hou erg van wandelen. 

Ik ontmoet je heel graag tijdens een cursus of opleiding bij Succesvol in Balans!

Studenten over Mary:

"

Reiki volgen bij Mary is thuis komen in een warm bad. Vol enthousiasme, humor, liefde, passie en met een vleugje magie begeleid ze je door reiki cursus heen. Door Mary is de liefde voor reiki aangewakkerd en kijk ik uit naar het moment dat ik aan de therapeuten opleiding mag beginnen. Dus stop met twijfelen en geef jezelf dit kadootje! 


Esther

"

Mary, wát een bruisende energie! Stimulerend en motiverend. Zij geeft mij vertrouwen in dat wat ik doe en dikwijls zelf nog niet geloof te kunnen.

Goed voorbereid en gedreven geeft zij de lessen. Ze maakt on als groep enthousiast.

Mary schroomt niet om te bespreken wat zij ziet gebeuren, zet je aan het denken (en doen) en doet dat met een open hart. 

Fijn, heel erg fijn om een jaar met elkaar op te mogen trekken in de Reiki Therapeut opleiding 😙


Esther

"

Mary is een vrouw die staat voor wat ze doet. Ze is vol passie en neemt je mee in haar enthousiasme. Ook weet ze waar ze het over heeft, je kunt haar alles vragen. Door je te tripleren zet ze aan om je te ontwikkelen in je eigen tempo in jouw proces. Ze staat altijd voor je klaar. Een top vrouw en ik kan niet wachten tot de volgende les! 💛


Gerrie 

"

Mary is puur en een direct flapuit. Met liefde voor Reiki vanuit haar tenen. En dat brengt ze over. Vol gevoel en zuiver. De lessen bij haar zij een regelrecht feestje. Gelukkig is het jaar nog lang niet voorbij! Dankjewel 🙏 Mary 💕.


Corretta 

"

Mary is een heerlijk mens. Ik ben blij dat ik haar als mijn mentor in de Reiki Therapeut opleiding mag hebben. Fijne grapjes tussen de serieuze theorie. Door haar enthousiasme en vrolijkheid is het een groot feest🥳 Het is gewoon jammer dat we maar 1 keer per maand bij elkaar komen. Kan niet wachten tot de volgende les! 🥰


Anita 

"

Mary is een topwijf! Ze stroomt over van positieve energie en met haar gezellige Brabantse insteek is het nooit saai tijdens de lessen. Ik hoop nog veel van haar te leren 😘


Mariella 

"

Ik vind Mary een gedreven, enthousiaste docente die kennis heeft van zaken, op aards-als zowel spiritueel vlak. Fijngevoelig, maar ook met beide voeten op de grond en een luisterend oor waar nodig.

Een gezellig flapuit waar ik graag les van krijg 💜


Gidian