Lichaam Reset Methode – Reiki 1-2-3 cursus

Lichaam Reset Methode

Verdiepingscursus voor therapeuten - 5D healing

Deze cursus is ultieme 5D verdieping voor therapeuten die ervaring hebben met energiewerk.

Lichaam Reset Methode 

Met de Lichaam Reset Methode krijg jij toegang tot de modernste transformerende healing energie van 2020. Jij leert healen volledig afgestemd op de vijfde dimensie. Daarmee kun je echt een verschil gaan maken in de wereld.

De basis van deze prachtige healingsmethode is het verhogen van jouw trilling door de ademhaling en bewustzijn. Deze verhoogde trilling samen met intentie zorgen ervoor dat je met je handen kunt genezen.

Ik heb persoonlijk inwijdingen, instructie en boodschappen ontvangen vanuit de bron om deze unieke healing methode te gaan verspreiden. Voor mij voelt deze Lichaam Reset Methode uniek en transformerend. 

Je leert door middel van ademhaling en bewustzijnstechnieken je trilling zo te verhogen dat je met lichte aanraking van jouw handen botten en wervels kunt verschuiven naar hun oorspronkelijke stand!

Door het uitlijnen van hoofd, nek, schouders, ruggengraat en heupen, wordt scheefstand verholpen. Door het lichaam opnieuw uit te lijnen kunnen rugklachten, schouderklachten, hoofdpijn, en dergelijke verdwijnen.

Door dit te combineren met zielsverbinding healing (het sterker verbinden van de ziel en het fysieke lichaam) kunnen ook klachten als slapeloosheid, depressie, burn-out, ADHD en autisme verminderd of zelfs verholpen worden. 

Er zijn een aantal wettelijke regels voor het starten van een praktijk waar je rekening mee zult moeten houden.

Het verhelpen van scheefstand (scoliose) in de rug

Deze behandeling is effectief bij zowel acute als chronische klachten. Onder andere bij:

 • Hoofdpijn
 • Nekpijn
 • Schouderklachten
 • Rugklachten
 • Pijnlijke heupen
 • Knie klachten
 • Pijnlijke enkels
 • Pijnlijke voeten
 • Spanningen
 • Stress
 • Slecht slapen
 • Brandwonden
 • Burn-out
 • Depressie

Ervaringen*

Susan:

"Ik lukt mij niet om laag in mijn buik te ademen. Bovendien had ik veel last van mijn heup. Het voelde alsof ik vast zat. Dankzij een behandeling met Lichaam Reset kan ik nu voor het eerst goed ademen. Het voelt als een bevrijding!"

Iris:

"Ik had constant pijn ter hoogte van mijn maag en had al vele ziekenhuis onderzoeken gehad. Door die blokkade kon ik niet laag ademhalen, ik voelde geblokkeerd. Volgens de artsen was de enige oplossing een operatie. Dankzij een behandeling met Lichaam Reset heb ik geen pijn meer en kan ik  vrij ademen. De operatie is niet meer nodig!"

Isabel:

"Volgens de huisarts is mijn ene been langer dan het andere. Dat veroorzaakt pijn in mijn heup en lage rugpijn. Sinds mijn heupen met Lichaam Reset recht gezet zijn, zijn mijn benen gelijk en is zowel de lage rugpijn als de pijn in mijn heup verdwenen!"

Lisa:

"Turnen is mijn grote passie. Ik had zo veel pijn in mijn enkels na het turnen, dat ik daar in het dagelijks leven veel last van had. Volgens de arts komt dit door hypermobiliteit en is er niets aan te doen. Dankzij het uitlijnen van mijn lichaam met Lichaam Reset is de pijn nu verdwenen."

Ellen:

"Ik had al zo lang ik mij kan herinneren scoliose, een verkromming in mijn rug. Vele therapeuten hebben zich hierover gebogen. In het ziekenhuis zijn röntgenfoto's gemaakt. Artsen hadden geen oplossing. Tijdens Lichaam Reset kwamen mijn rugwervels in de 'normale' positie en nu is mijn ruggengraat recht!"

Judith:

"Ik zat zo vaak slecht in mijn vel en had last van depressieve gevoelens. Negatieve energieën bleven aan mij plakken, ik had er geen controle over. Doordat mijn ziel in mijn lichaam is gebracht met Lichaam Reset Methode voel ik mij bevrijd. Ik kan eindelijk bij mezelf blijven, voelen hoe het met mij gaat. Ik ben intens dankbaar! "

Inhoud van de cursus

De Lichaam Reset Methode bestaat uit 5 lesdagen. De lesdagen bestaan uit het overdragen van kennis en oefenen op medestudenten. Er is een prettige balans tussen theorie en praktijk. Je leert:

 • Ademhaling en bewustzijn technieken om jouw trilling te verhogen
 • Door lichte aanraking botten en wervels terug naar hun oorspronkelijke plaats te zetten
 • Uitlijnen van hoofd, nek, schouders, ruggengraat en heupen, waardoor scheefstand verholpen wordt. 
 • Los maken van het middenrif. Vrijwel iedereen heeft in meer of mindere mate het middenrif vast zitten, waardoor je niet helemaal naar onder in de buik kunt ademen. Sommige mensen hebben het middenrif zó vast zitten dat ze niet eens in de buik kunnen ademen! Er is een simpele techniek waarmee je in de meeste gevallen het middenrif snel los maakt.
 • Behandelen van de voeten voor een stevige basis. 
 • Twee triggerpoints / handposities om schouderklachten te verhelpen.
 • De verbinding tussen ziel en lichaam herstellen, dan wel sterker maken, waardoor je meer in je lichaam komt en je intuïtie versterkt. Het zorgt voor grote spirituele groei. Meer bewustzijn, meer zelfvertrouwen worden vaak teruggekoppeld. 

Toelatingscriteria

 • Reiki Therapeut Opleiding bij Succesvol in Balans
 • OF een holistische / energetische opleiding elders die minimaal 1 jaar geduurd heeft.
 • OF Reiki Master en minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring als therapeut
 • Kundalini Reiki (dit kan ook via afstandinwijding)

Deze cursus leert je verrassend mooie en snelle technieken. Om ook echt de diepte in te kunnen gaan is een stevige basis in energiewerk nodig. Dan kun je verbazingwekkende resultaten behalen bij je cliënten en bij jezelf! 

Studiebelasting

Naast de 5 opleidingsdagen, is het belangrijk om tussen de lesdagen door thuis (op je omgeving en jezelf) te oefenen, zo zul je de grootst mogelijke groei zien!

Deze verdiepingscursus heeft geen verplichte literatuur, toetsen of examen. 

Module 8: ontwikkelen van intuïtie. 
We gaan deze dag intuïtief orakelkaart lezen en ik leer je  intuïtief werken met remedies en deze in te zetten bij een Reiki behandeling. Zowel in de ochtend als in de middag geef en ontvang je een Reiki behandeling. 

Module 9: vertrouwen. 
We gaan deze dag pendelen én ik leer je over chakra's. Deze twee gaan we combineren door de chakra's uit te pendelen en vervolgens Reiki te geven aan de chakra's. Een hele bijzondere en waardevolle dag!

Module 1: ontwikkelen van intuïtie. 
We gaan deze dag intuïtief orakelkaart lezen en ik leer je  intuïtief werken met remedies en deze in te zetten bij een Reiki behandeling. Zowel in de ochtend als in de middag geef en ontvang je een Reiki behandeling. 

Module 2: vertrouwen. 
We gaan deze dag pendelen én ik leer je over chakra's. Deze twee gaan we combineren door de chakra's uit te pendelen en vervolgens Reiki te geven aan de chakra's. Een hele bijzondere en waardevolle dag!

Oefendag 1: ontwikkelen van intuïtie. 
We gaan deze dag intuïtief orakelkaart lezen en ik leer je  intuïtief werken met remedies en deze in te zetten bij een Reiki behandeling. Zowel in de ochtend als in de middag geef en ontvang je een Reiki behandeling. 

Oefendag 2: vertrouwen. 
We gaan deze dag pendelen én ik leer je over chakra's. Deze twee gaan we combineren door de chakra's uit te pendelen en vervolgens Reiki te geven aan de chakra's. Een hele bijzondere en waardevolle dag!

Oefendag 3: afstemmen op andere frequenties
Verandering is geluidtrillingen en geurfrequenties kunnen enorm bijdragen aan transformatie. Deze dag ga je voelen wat een auraspray voor je kan doen én ga je ervaren hoe klankschalen een Reiki behandeling kunnen ondersteunen. 

Oefendag 4: ki kracht
Deze dag geef ik je een workshop ki kracht, zodat je jouw ki kracht ontdekt. Het is immers ReiKI
Tijdens het middagprogramma kun je gaan ervaren hoe het is om Reiki te geven vanuit jouw ki kracht.

Oefendag 5: edelstenen
Je leert deze dag over het inzetten van edelstenen tijdens een reiki behandeling. Ook gaan we voelen en ervaren hoe het is om met chakra stenen te werken tijdens een reiki behandeling.

Oefendag 6: de aura
Deze dag leer je de aura voelen, begrijpen en behandelen. Kun je verschil voelen tussen een reiki behandeling op het lichaam en een behandeling in de aura? Vandaag ga je het ervaren!

klachten en geschillen zorg (Wkkgz)

Jouw intuïtie zal nog verder versterken en je komt nog meer in contact met wie je werkelijk bent. Je zal een nog sterkere bewustzijnsontwikkeling doormaken en nog meer liefde en zachtheid ervaren dan bij de Reiki 1.


Data, duur en investering

Groepsgrootte
Succesvol in Balans werkt met kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 10 personen, zodat er volop ruimte is voor individuele aandacht en daarmee persoonlijke coaching en groei. 

Inbegrepen bij de opleiding 

Tijdens de eerste cursusdag ontvang je het complete gedrukte cursusboek. Zo kun je thuis de lesstof voorbereiden, het geleerde nalezen zo vaak je wilt en je verder verdiepen in de stof.

Alle lesdagen zijn inclusief lunch, thee en versnaperingen.

Certificering

Je ontvangt aan het einde van de cursus een certificaat als bewijs van deelname.

Investering

Pilot cursus start maart 2020: 750 Euro, dit mag ook betaald worden in 6 termijnen van 125 Euro. 
Start september 2020: 875 Euro, dit mag ook betaald worden in 7 termijnen van 125 Euro.

Deze cursus is vrij gesteld van BTW.

Start 9 maart 2020 (maandaggroep) PILOT 
Alle data: 9 maart, 6 april, 11 mei, 15 juni en 6 juli 2020.

Toelatingscriteria:

 • Vereiste minimum vooropleiding: MAVO-niveau. 
 • Aanbevolen: MBO/HBO-denkniveau
 • Als je Reiki 1 en 2 al gevolgd hebt, toon je dit aan met een certificaat
 • Als je Reiki 1 en 2 elders hebt gevolgd dan volgt een toelatingsgesprek met Sandra van Lenthe (eigenaresse en Reiki trainer bij Succesvol in Balans)

Start 17 september 2020 (donderdaggroep) 
Alle data: 17 september, 29 oktober, 26 november, 17 december 2020, 21 januari 2021.

De opleiding is vrij gesteld van BTW.

Inbegrepen bij de opleiding 

Op elke opleidingsdag ontvang je een cursusboek. Zo kun je thuis ook nog het geleerde nalezen en verder verdiepen in de stof.

Aan het einde van de opleiding ontvang je het diploma Reiki Therapeut. 

Alle lesdagen zijn inclusief lunch, thee en versnaperingen. 

Het maakt niet uit in welke volgorde je de dagen volgt. Zodra je alle opleidingsdagen gevolgd hebt, ontvang je van mij het certificaat Reiki therapeut.


Tijdens deze dag leer ik je nieuwe methodieken zoals het voelen van aura's, het werken met remedies, edelstenen of orakelkaarten. Elke oefendag kies ik een onderwerp dat aansluit bij de groep. 

Deze dag is zeer waardevol voor iedereen die Reiki echt in zijn leven wil integreren.

De groep bestaat uit maximaal 8 personen, zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht en coaching tijdens deze bijzondere dag.

Ervaringen van deelnemers die Reiki 1 ​bij Sandra gevolgd hebben:

Algemene voorwaarden en Klachtencommissie

Algemene voorwaarden en Klachtencommissie

Op alle opleidingen en cursussen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Onderdeel van de Algemene Voorwaarden is de Privacy Statement. Voor beide opleidingen is er een klachtencommissie opgesteld, waarvan de procedure is vastgelegd in een klachtenprocedure.

Algemene voorwaarden en Klachtencommissie

Op de opleiding Holistisch Therapeut en Reiki Trainer zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Voor beide opleidingen is ook een klachtencommissie opgesteld, waarvan de procedure is vastgelegd in een klachtenprocedure.

Vragen?

Als je nog vragen hebt over de opleiding tot Reiki therapeut, mail mij dan op sandra@succesvolinbalans.nl of vraag het informatiepakket aan:

Reiki 1-2-3 cursus is onderdeel van Succesvol in Balans

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten en de Vereniging Reiki Cirkel.
Ook ben ik geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)
en geaccrediteerd door het KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen)

Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

* Disclaimer: hoewel veel mensen fysieke, emotionele en/of spirituele heling ervaring na een Lichaam Reset Methode behandeling, kan hiervoor geen garantie worden gegeven. Lichaam Reset Methode is een aanvulling op en géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd een dokter bij fysieke klachten.
* Om privacy te waarborgen zijn de namen gefingeerd, de ervaringen zijn zoals verwoord door de client.

Succesvol in Balans - Voltastraat 27 - 6902 PT Zevenaar - Tel 06-14767756 - sandra@succesvolinbalans.nl