Workshop Ki kracht & Reiki – Reiki 1-2-3 cursus

Workshop Ki kracht & Reiki

Auteursrecht: <a href='https://nl.123rf.com/profile_nikkized'>nikkized / 123RF Stockfoto</a>

Ki, kracht van binnenuit

'Ki, kracht van binnenuit' is het prachtige boek van Hans Peter Roel. In het boek deelt hij wijze lessen om jouw ki kracht te ontdekken.

Tijdens deze bijzondere workshop gaan we een aantal oefeningen uit het Ki werkboek met elkaar doen. Ik laat je ervaren hoe je in jouw ki kracht komt te staan.

Je ontdekt dat in jouw Ki punt zowel jouw rust als jouw kracht ligt.

Je zult ontdekken dat je, door in je ki kracht te gaan staan, de Reiki energie nog vele malen sterker voelt stromen. Het is heel bijzonder om dit te voelen!

In de middag zullen we elkaar een Reiki behandeling geven vanuit onze Ki kracht, daarom kun je alleen deelnemen aan deze dag als je minimaal een Reiki 2 certificaat hebt behaald.

Deze dag is dan ook zeker een verdiepingsdag voor jouw Reiki vaardigheden!

Een boost voor je persoonlijke ontwikkeling

Om vertrouwen te krijgen en te blijven groeien als persoon organiseer ik Reiki verdiepingsdagen. Een dag om te oefenen en tegelijk nieuwe oefeningen en invalshoeken te leren, zoals op deze dag het ervaren van de de Ki kracht. Het heet niet voor niets ReiKi. Dit is een super waardevolle dag, die je persoonlijke ontwikkeling een boost geeft. 

Door te oefenen met gelijkgestemden en ervaringen uit te wisselen, geef je elkaar zelfvertrouwen en til je elkaar naar een hoger level. 

Tijdens deze dag geef je een behandeling én ontvang je zelf een behandeling.

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. 

Jouw intuïtie zal nog verder versterken en je komt nog meer in contact met wie je werkelijk bent. Je zal een nog sterkere bewustzijnsontwikkeling doormaken en nog meer liefde en zachtheid ervaren dan bij de Reiki 1.


Auteursrecht: nikkized / 123RF Stockfoto

Module 1: ontwikkelen van intuïtie - 15 juni 2018
We gaan deze dag intuïtief orakelkaart lezen en ik leer je  intuïtief werken met remedies en deze in te zetten bij een Reiki behandeling. Zowel in de ochtend als in de middag geef en ontvang je een Reiki behandeling. 

Module 2: vertrouwen - 6 juli 2018
We gaan deze dag pendelen én ik leer je over chakra's. Deze twee gaan we combineren door de chakra's uit te pendelen en vervolgens Reiki te geven aan de chakra's. Een hele bijzondere en waardevolle dag!

Tijdens deze dag leer ik je nieuwe methodieken zoals het voelen van aura's, het werken met remedies, edelstenen of orakelkaarten. Elke oefendag kies ik een onderwerp dat aansluit bij de groep. 

Deze dag is zeer waardevol voor iedereen die Reiki echt in zijn leven wil integreren.

De groep bestaat uit maximaal 8 personen, zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht en coaching tijdens deze bijzondere dag.

Algemene informatie

Deze workshop Ki kracht & Reiki duurt van 09.30 uur tot 15.30 uur.

De locatie: Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5 in Zevenaar.

Jouw investering voor deze bijzonder Ki kracht & Reiki workshop is 120 Euro inclusief een heerlijke lunch, een cursusmap en een getuigschrift.

Omdat we elkaar met Reiki gaan behandelen, kun je alleen deelnemen aan deze workshop als je minimaal een Reiki 2 certificaat hebt behaald. Het maakt niet uit waar of hoe lang geleden je het certificaat hebt behaald. Als je Reiki ooit gedaan hebt, dan ben je van harte welkom!

De groep bestaat uit maximaal 6 personen, zodat er volop ruimte is voor individuele aandacht. 

1
Plaatsen vrij
Ervaringen van deelnemers die Reiki 1 ​bij Sandra gevolgd hebben:

Veel gestelde vragen

Ik heb Reiki elders gevolgd, kan ik nu bij jou deze verdiepingsdag volgen?

Het is lang geleden dat ik Reiki heb gehaald, kan ik nu wel naar de verdiepingsdag komen?

Zevenaar is wel ver weg.... kan het niet dichterbij?

Wat houdt het kwaliteitskeurmerk in?

Heb je nog een vraag die hier niet beantwoord wordt? Mail dan naar sandra@succesvolinbalans.nl. Ik beantwoord je vraag zo spoedig mogelijk! 

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten en de Vereniging Reiki Cirkel.

Succesvol in Balans - Voltastraat 29-5 - 6902 PT Zevenaar - Tel 06-14767756 - sandra@succesvolinbalans.nl