Jelske Eckhardt – Reiki 1-2-3 cursus

Jelske Eckhardt

Ik ben Jelske Eckhardt, trainster bij Succesvol in Balans

Ik mag mezelf gelukkig prijzen met een geweldige partner en 2 fantastische kinderen, waar ik heel veel van leer. Onze 2 honden en 4 katten mogen niet ontbreken, ik ben dus ook een enorme dierenliefhebber. 

Daarnaast werk ik al jaren als doktersassistente en heb altijd veel plezier in mijn werk. Sinds kort heb ik mijn eigen praktijk als energetisch therapeut en voor Reiki behandelingen. Het is geweldig om de reguliere geneeskunde te kunnen combineren met al het moois wat energiewerk te bieden heeft.

Van kleins af aan ben ik al zeer geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met stenen en energie. Mijn beide oma’s hadden altijd prachtige edelstenen in huis liggen en ik kon daar uren naar staren en werd er rustig van. De oma van mijn vaders kant legde altijd haar hand op de plek waar we pijn hadden of ons niet lekker voelde. Mijn vader deed dit ook en ik voelde dan altijd een energie stromen en de pijn of het nare gevoel werd altijd minder of ging zelfs helemaal weg. 

Voor mij was het dan ook meer dan normaal, dat toen ik kinderen kreeg, ik hetzelfde bij hen deed als ze zich niet lekker voelde of pijn hadden.

Een paar jaar geleden vroeg mijn dochter waarom ik niet iets ging doen met mijn handen en de energie die er doorheen stroomt. Ik had daar al wel veel over nagedacht, maar nooit de stap gezet. Na een zware periode besloot ik dat het tijd was en ben ik voor Reiki 1 gegaan. Het voelde als thuiskomen, zo natuurlijk en vertrouwd. Al snel volgde Reiki 2 en ben ik ook de opleiding tot energetisch therapeut gaan volgen. Dit alles heeft me weer teruggebracht bij wie ik ben. Het was een hele bijzondere reis voor mij, waarin ik mezelf stapje voor stapje weer terug heb gevonden. Oude wonden zijn geheeld en er is intern veel opgeruimd. 

Toen ik voor mijn Reiki 3b wilde gaan, kwam ik uit op de website van Succesvol in Balans. Het voelde meteen goed en ik heb me ingeschreven. Mijn stages heb ik mogen doen bij Patricia en Mary, dit was fijn en ik voelde me gelijk op mijn gemak.

Het laatste onderdeel heb ik bij Sandra mogen doen, dit voelde zo puur en ik ervoer zoveel positiviteit. Zij weet mensen te inspireren en te motiveren en staat écht voor alles wat ze doet. Toen zij mij vroeg of ik trainster wilde worden bij Succesvol in Balans, heb ik geen seconde hoeven nadenken. Wat een compliment en een ontzettende eer. Hoe mooi is het om anderen te mogen begeleiden tijdens de prachtige reis die ze gaan maken.

Hopelijk tot snel bij Succesvol in Balans!

"

"Jelske is krachtig, intuïtief en zuiver tot in elke cel van haar lichaam. Vanaf het eerste moment dat ik Jelske ontmoette, was ik van haar onder de indruk. Haar energie matcht zo fijn met die van mij. 

Ze heeft zelf haar processen doorleeft, ze weet waar ze het over heeft. Van Jelske kun je heel veel leren. Ze beheerst alle technieken en nog veel meer. Ik ben ervan overtuigd dat zij een fantastische aanvulling is op het Succesvol in Balans Team. "


Sandra Van Lenthe eigenaresse Succesvol in Balans