Holistisch Therapeut Opleiding – Reiki 1-2-3 cursus

Holistisch Therapeut Opleiding

Naar keuze bieden wij je een 1 of 2 jarige opleiding om Holistisch Therapeut te worden.

De 1-jarige opleiding is de Reiki Therapeut Opleiding.
De 2-jarige opleiding is de Energetisch Therapeut Opleiding (Reiki Therapeut Opleiding + het verdiepingsjaar)

Of je het nu Reiki Therapeut, Holistisch Therapeut of Energetisch Therapeut noemt, het heeft allemaal dezelfde basis met daarbij gekozen specialisaties.

Wij werken volgens het HEART principe:

Holistisch
Energetisch
Alternatief
Reiki
Therapeut

HEART is de Engelse benaming voor hart. Wij werken altijd vanuit ons hart. Het hart is de poort naar de intuïtie. Vanuit je hart wil je iets betekenen voor de ander.

Holistisch
We werken vanuit de holistische benadering. We kijken verder dan alleen de klacht. Om je een voorbeeld te geven: Als iemand schouder klachten heeft, dan vragen wij ons af "Welke last draag je op je schouders"

Energetisch
Alle gedachten, gevoelens en emoties hebben invloed op het energieveld (energetisch). Het heeft invloed op de aura, op de chakra's. Je leert om op alle niveaus balans te brengen.

Alternatief
Deze therapeut opleiding wordt gezien als alternatieve geneeswijze. Wij zien het liever als complementair, aanvullend op de reguliere geneeswijze. This is where the magic happens! 

Reiki
Reiki is de basis van al het energiewerk dat wij vandaag de dag kennen. Mikao Usui heeft Reiki rond 1900 Reiki geïntroduceerd in de wereld en dit heeft mogen uitgroeien tot alle mogelijkheden die we nu kennen. 

Therapeut
Je leert alle therapeutische vaardigheden, van de intake en behandeling, tot de afronding, om elke klacht binnen gemiddeld 3 sessies op te lossen.

Reiki Therapeut Opleiding (1 jaar)

Je start altijd met de 1-jarige Reiki Therapeut Opleiding. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Energetisch Therapeut Opleiding (2 jaar)

Na het eerste jaar, de Reiki Therapeut Opleiding, kun je kiezen voor een tweede jaar.

Het 2e jaar bestaat uit 2 blokken. Het eerste blok is 5 lessen Lichaam Reset Methode. Het tweede blok is 5 lessen Regressie en reïncarnatie therapie, deze is beschikbaar vanaf 2023.

Na het voltooien van deze twee blokken ontvang je het Energetisch Therapeut Diploma.