Dank je wel voor je aanmelding!

Super leuk dat je interesse hebt in een Reiki cursus. Ik heb je aanmelding goed ontvangen. Zodra de Reiki cursussen hervat worden, stuur ik je direct een email! 

Niemand weet hoe lang deze Corona crisis gaat duren, dat zullen we af moeten wachten.

Tijdens een Reiki cursus is fysiek contact vermijden onmogelijk. Ik houd iemands handen vast tijdens de inwijding en blaas drie keer (over de kruin, van het hart naar beneden en vanaf de buik naar beneden) om de energie er doorheen te blazen. Mijn ervaring is dat dit blazen bij veel cursisten precies het zetje is wat ze nodig hebben om de energie te laten stromen. Het weg laten van deze elementen zou de inwijding tekortdoen.

Ik heb de gezondheid van een ieder voorop staan en ik zal de lessen pas hervatten als dit veilig is. Ik hoop in elk geval dat ik je op niet al te lange termijn bij een cursus mag begroeten. Ik houd je op de hoogte! 

Liefs, Sandra

Wist je dat...

Je tot die tijd mij gratis kunt volgen op Instagram? Ik heb twee accounts:

Op https://www.instagram.com/succesvolinbalans/ post ik elke dag een inspiratie post. Een quote of uitspraak die ik nader uitleg of tips en inzichten bij geef.

Op https://www.instagram.com/sandravanlenthe/ maak ik regelmatig Stories over spiritueel ondernemen en mijn spirituele kijk op de wereld met tips en inzichten.