Dank je wel voor je aanmelding!

Super leuk dat je interesse hebt in het jaarabonnement van de afstandsinwijdingen. Ik heb je aanmelding op de wachtlijst goed ontvangen. Jij hoort het als eerste zodra de deuren om je aan te melden open gaan. 

Liefs, Sandra

Tot die tijd

PODCAST

Ken je mijn podcast al?

Mijn podcast zit boordevol tips en inzichten om spiritueel te groeien. Je kunt de podcast luisteren op je favoriete kanaal: Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Op mijn website vind je alle links en uiteraard kun je daar ook luisteren

Klik op de afbeelding om naar de podcast te gaan

Volg mij

INSTAGRAM

Je bent van harte welkom op mijn Instagram. Er zijn twee accounts waar je mij kunt volgen.

Op Succesvol in Balans deel ik elke dag een spreuk, inzicht of kenmerken over spiritualiteit

Op Sandra van Lenthe deel ik mijn persoonlijke ervaring en visie over spiritueel leven en ondernemen.

Klik op de afbeelding om naar Instagram te gaan