Auteursrecht: weerapat / 123RF Stockfoto

Dankjewel voor je aanmelding!

Super leuk dat je interesse hebt in de Holistisch Coach Opleiding. Ik heb je aanmelding op de wachtlijst goed ontvangen. Jij hoort het als eerste zodra de deuren om je aan te melden open gaan! En uiteraard ontvang je dan ook een super mooie introductie aanbieding.


Ik heb ook een mail naar je gezonden met de bevestiging dat je ingeschreven staat op de wachtlijst. Mocht je de mail niet binnen een uur ontvangen, check dan even je spambox.

Tot die tijd

Podcast 

Ken je mijn podcast al?

Mijn podcast zit boordevol tips en inzichten om spiritueel te groeien. Je kunt de podcast luisteren op je favoriete kanaal: Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Op mijn website vind je alle links en uiteraard kun je daar ook luisteren.


Klik op de afbeelding om naar de podcast te gaan

Volg mij

Instagram

Je bent van harte welkom op mijn Instagram

@Succesvol in Balans 


Hier deel ik elke dag tips, kennis en inzichten over spiritualiteit en het groeien van bewustzijn


Klik op de afbeelding om naar Instagram te gaan

© 2024,  Succesvol in Balans    I       I