Babs Damen – Reiki 1-2-3 cursus

Babs Damen

Ik ben Babs Damen, 43 jaar en samen met mijn man mochten wij ouders worden van een prachtige dochter. Ik ben office-manager bij het geweldige team van Succesvol in Balans.

Dit doe ik met veel passie en plezier. Ik houd van de afwisseling. De ene keer zit ik achter de balie ( met de pc of de stofzuiger ) en het volgende moment zit ik voor studenten om de zelfbehandeling samen te doen. Thuis heb ik sinds kort een praktijk genaamd Babs Healing Angel waar ik Reiki/Healings en Readings mag geven. En ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit alles mag doen. 

Hieronder zal ik mijn relaas doen hoe dit geweldige centrum mij weer tools heeft gegeven om weer terug bij mijzelf/ terug op mijn pad kon komen. En ik heb echt even nagedacht of ik mijn persoonlijke verhaal wel zo op internet wil zetten, maar als ik iemand hiermee kan helpen… Dus de keus was snel gemaakt om dit wél te delen.

Toen ik 8 jaar oud was kwam ik via een buurvrouw in aanraking met magnetiseren/Reiki. Ze vertelde mij dat iedereen dit kan en ik dus ook! Nou het was werkelijk magisch! In de loop der jaren hielp ik wel eens mensen met deze mooie energie en mocht ik bijzondere dingen meemaken, zien en doen. Maar mijzelf echt goed afsluiten voor dingen kon ik niet.

In 2012 werd ik gediagnostiseerd met schildklierkanker. Hierdoor kwam ik in een rollercoaster van ziekenhuizen en behandelingen.
Een tijd hiervoor voelde ik al wel dat er iets niet goed was in mijn lijf. Ik heb dit aangegeven bij artsen, maar er werd toen niet verder gezocht of niet gevonden. Ik was namelijk jong...
En dan ga je aan jezelf twijfelen. Niet alleen lichamelijk maar ook psychisch. 

Na een paar zware jaren waarin ik mijzelf kwijt was qua lichaam en geest, ben ik er weer bovenop gekrabbeld. En toen realiseerde ik mij dat alles wel heel hard binnenkwam. Als ik met iemand sprak voelde ik bijvoorbeeld ineens een hele erge hoofdpijn, rugpijn, gedachten/gevoelens noem maar op. Omdat ik helemaal geen vertrouwen meer had in mijn lijf en leden, dacht ik dat het van mij was. Op een gegeven moment kwam ik er weer achter dat het helemaal niet mijn pijn was of mijn gedachten/gevoelens waren. Ik wist dat ik hier nu wat mee moest doen. Ik kwam natuurlijk wel “toevallig” mensen tegen die het over gronden hadden etc. En jezelf in een stolp zetten etc. Maar ik wist niet 'hoe'. Wat ik ook probeerde.

Toen kwam ik via internet Succesvol in Balans tegen en toen wist ik: hier moet ik naar toe. En ik ben super blij dat ik dit gedaan heb. Ik kon mij met een aantal tools vrijwel direct goed afsluiten/gronden! Eindelijk! Ik pas het iedere dag, soms wel meerdere keren per dag toe. 

Alles is weer gaan stromen en ik mag steeds meer mooie dingen meemaken en heel veel leren, helpen en groeien. Ik ben ontzettend dankbaar.  

Alles is energie. En als je “iets” (meer) zoekt en (meer) wilt, dan ben je bij Succesvol in Balans aan het juiste adres.