Afstandsinwijding jaarabonnement 2020 – Reiki 1-2-3 cursus

Afstandsinwijding jaarabonnement 2020

Laatste kans voor een jaar vol spirituele groei: aanmelden t/m 8 maart 2020

Elke maand ontvang je een inwijding met een minimale waarde van € 25,- voor slechts € 14,99*

Bij persoonlijke en spirituele groei is het belangrijk om constant in de groei te stappen door te kiezen voor nieuwe mogelijkheden, nieuwe inzichten en nieuwe energieën. 

Met dit jaarabonnement kies je automatisch voor een prachtige groei. Elke maand ontvang je een nieuwe energie die je bewustzijn en vaardigheden vergroot. 

Als je kiest voor dit jaarabonnement, dan ontvang je elke maand een email als de energie klaar gezet is (altijd eerste helft van de maand). Je ontvangt een e-book met meer informatie en je hebt 21 dagen de tijd om jouw inwijding binnen te halen op een voor jou geschikt moment.

Voor de komende drie maanden zijn de volgende energieën gepland:

Maart: Overvloed Energie van Abundantia - Overvloed, Rijkdom & Gezondheid - waarde 29,95

Deze energie wordt klaargezet op donderdag 12 maart 2020.

De kleur van deze energie is rood (een rode straal) en het is verbonden met het eerste chakra, het wortelchakra. De energie helpt je om verbinding te maken met de frequentie van de overvloed! Deze energie verbindt je naar iets dat al van jou is, maar dat je dat momenteel niet bezit. 
 
De energie heeft een hoge frequentie. Het is natuurlijk voor overvloed, voor geld en voor rijkdom, maar ook voor gezondheid. Verder is het voor aarding, en voor alles verbonden met het aardse gebied.
 
Deze energie is geschikt voor meditatie en is niet zo zeer bedoeld om als een helende techniek in te zetten. Het is voldoende om er 10-20 minuten per dag mee te mediteren. Je zult het voelen in je lagere chakra's. Het is vooral goed om te combineren met de energieën voor aarding en om een aardingsoefening uit te voeren, met bevestigingen voor aarding.
 
Tegenwoordig heeft geld een hogere frequentie dan normaal en het stijgt. We moeten ook naar die vibratie van geld en rijkdom gaan.
Je hoeft enkel de intentie te hebben om verbinding te maken met de Abundantia's Abundance Energy.
   
Met deze energie kun je gaan ontvangen wat voor jou bedoeld is. Er is overvloed beschikbaar voor iedereen! 

April: Beschermend zwaard van Aartsengel Michael - waarde 25 euro

Deze energie wordt klaargezet op maandag 13 april 2020. 

Het wordt gebruikt voor het doorsnijden van energetische koorden, ook het afsnijden van verbindingen naar negatieve entiteiten, gevallen geesten, dode mensen die niet opgestegen zijn naar het licht en voorouders die niet heilzaam zijn. Het is verder uitstekend te gebruiken als bescherming tijdens de nacht.

Ik gebruik dit zwaard na elke healingsessie of inwijding die ik gegeven heb. Het is de meest krachtige manier van energetische verbindingen verbreken!

Mei: Metatron Stroom voor channeling - waarde 25 Euro

Deze energie wordt klaargezet op dinsdag 12 mei 2020.

Deze energie is helder en verwijderd negatieve of niet helpende gedachten. Als channeling vanuit de bron moeilijk gaat, omdat je druk blijft in je hoofd, dan is deze energie helpend. De energie helpt je om in een meditatieve staat te komen en zo boodschappen makkelijker te ontvangen. 

Je kunt de energie ook gebruiken om je hoofd leeg te maken, te mediteren, te ontspannen, na een brainstormsessie, na veel mentale activiteit of na een dag hard werken.

Vanaf juni 2020

Welke energieën er vanaf juni zullen volgen kan ik op dit moment nog niet zeggen. Ik volg de energie en mijn intuïtie! Het zullen hoe dan ook prachtige nieuwe energieën zijn! 

* Jouw investering:

Je betaalt slechts €14,99 per inwijding als je kiest voor jaarbetaling. Vanaf maart t/m december 2020 €149,90.
Als je liever per maand wilt betalen, dan betaal je €17,50 per maand (deze toeslag is in verband met extra administratieve kosten, je hebt nog steeds een flinke korting op de normale waarde).

Voorwaarden:

  • Je kiest voor jaarbetaling of maandbetaling. Het abonnement eindigt automatisch op 31 december 2020. 
  • Je hebt elke maand 21 dagen de tijd om de inwijding op te halen. Inwijdingen worden voor alle deelnemers in 1 keer klaar gezet. Het is niet mogelijk inwijdingen opnieuw gratis klaar te zetten, dan betaal je de reguliere waarde.
  • Het is niet mogelijk een andere inwijding te kiezen dan die aangeboden wordt in het jaarabonnement. De prijs is dermate laag dat als je een inwijding al hebt of niet zou willen, je nog steeds een goede deal hebt. Het break even punt als je een volledig jaar mee doet ligt bij 7 inwijdingen. Elke inwijding die je meer ophaalt is feitelijk gratis. 
  • Het certificaat (bewijs van deelname) wordt online aangeboden, je kunt hier zelf je naam op invullen en indien gewenst printen.

Wordt 2020 een jaar vol persoonlijke en spirituele groei? Voor mij zeker! Voor jou ook?

Laatste kans voor een jaar vol spirituele groei: aanmelden t/m 8 maart 2020