Reiki verdiepings- en oefendag

Auteursrecht: <a href='https://nl.123rf.com/profile_nikkized'>nikkized / 123RF Stockfoto</a>

Oefening zorgt voor vertrouwen!

Een dag vol oefening en verdieping voor iedereen die Reiki 2 en/of 3 heeft gehaald. Het maakt niet uit of je die Reiki cursus bij mij gevolgd hebt of elders. Als je minimaal Reiki 2 hebt afgerond, dan ben je van harte welkom!

Tijdens de inwijdingen bij jouw Reiki cursus is er een krachtige Reiki energie geactiveerd. Door (veel) te oefenen blijft de energie stromen, krijg je (zelf)vertrouwen in het geven van Reiki en kun je de energie steeds beter sturen. Het is super fijn om te oefenen met gelijkgestemden. 

Sandra van Lenthe

Reiki Trainer

quote-left

Onzekerheid was mijn grootste valkuil. Door te oefenen met gelijkgestemden kreeg ik de bevestiging die ik nodig had.

We hadden allemaal dezelfde onzekerheid en konden elkaar feedback geven. Het is zó fijn om keer op keer te merken dat mijn behandeling werkt, dat de ander mijn energie voelt EN dat mijn intuïtie vaak bleek te kloppen.
 
Ik keek altijd enorm uit naar deze oefendagen. Ik groeide er enorm van, zowel in vertrouwen als ook als persoon. Door de verdieping en door de behandeling die ik zelf kreeg, ging mijn groeiproces door.

Een boost voor je persoonlijke ontwikkeling

Om vertrouwen te krijgen en te blijven groeien als persoon organiseer ik Reiki oefen- en verdiepingsdagen. Een dag om te oefenen en tegelijk nieuwe oefeningen en invalshoeken te leren. Dit is een super waardevolle dag, die je persoonlijke ontwikkeling een boost geeft. 

Door ervaringen uit te wisselen, geef je elkaar zelfvertrouwen en til je elkaar naar een hoger level. 

Tijdens deze dag geef je een behandeling én ontvang je zelf een behandeling.

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. We kunnen samen bespreken wat Reiki allemaal voor je kan betekenen en we kunnen dieper in gaan op de Reiki stof. 

Jouw intuïtie zal nog verder versterken en je komt nog meer in contact met wie je werkelijk bent. Je zal een nog sterkere bewustzijnsontwikkeling doormaken en nog meer liefde en zachtheid ervaren dan bij de Reiki 1.


Auteursrecht: nikkized / 123RF Stockfoto

Verdieping van jouw kennis en vaardigheden

Tijdens deze dag leer ik je nieuwe methodieken zoals het intuïtief lezen van orakelkaarten, het werken met remedies, pendelen van chakra's, klankschalen of aurasprays. Er zijn op dit moment 3 verschillende oefendagen.

Oefendag 1: ontwikkelen van intuïtie.
We gaan deze dag intuïtief orakelkaart lezen en ik leer je  intuïtief werken met remedies en deze in te zetten bij een Reiki behandeling. Zowel in de ochtend als in de middag geef en ontvang je een Reiki behandeling. 

Oefendag 2: vertrouwen.
We gaan deze dag pendelen én ik leer je over chakra's. Deze twee gaan we combineren door de chakra's uit te pendelen en vervolgens Reiki te geven aan de chakra's. Een hele bijzondere en waardevolle dag!

Oefendag 3: afstemmen op andere frequenties
Verandering is geluidtrillingen en geurfrequenties kunnen enorm bijdragen aan transformatie. Deze dag ga je voelen wat een auraspray voor je kan doen én ga je ervaren hoe klankschalen een Reiki behandeling kunnen ondersteunen. 

Deze dagen zijn zeer waardevol voor iedereen die Reiki echt in zijn leven wil integreren en zich verder wil ontwikkelen. 

De groep bestaat uit maximaal 8 personen, zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht en coaching tijdens deze bijzondere dag.

Tijdens deze dag leer ik je nieuwe methodieken zoals het voelen van aura's, het werken met remedies, edelstenen of orakelkaarten. Elke oefendag kies ik een onderwerp dat aansluit bij de groep. 

Deze dag is zeer waardevol voor iedereen die Reiki echt in zijn leven wil integreren.

De groep bestaat uit maximaal 8 personen, zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht en coaching tijdens deze bijzondere dag.

Auteursrecht: <a href='https://nl.123rf.com/profile_nikkized'>nikkized / 123RF Stockfoto</a>

Data:

Vrijdag 8 december 2017 - Oefendag 2: vertrouwen

2
Plaatsen vrij

Donderdag 25 januari 2018 - Oefendag 3: afstemmen op andere frequenties

8
Plaatsen vrij

Algemene informatie

De Reiki verdiepings- en oefendag duurt van 09.30 uur tot 15.30 uur. Een heerlijke lunch, thee en versnaperingen zijn inbegrepen.

Jouw investering voor deze Reiki verdiepings- en oefendag is 135 Euro nu 90 Euro inclusief BTW.

Een Reiki oefen- en verdiepingsdag zorgt ervoor dat Reiki steeds verder integreert in jouw leven. 

Auteursrecht: <a href='https://nl.123rf.com/profile_karelnoppe'>karelnoppe / 123RF Stockfoto</a>
Ervaringen van deelnemers die Reiki 1 ​bij Sandra gevolgd hebben:

Veel gestelde vragen

Ik heb Reiki elders gevolgd, kan ik nu bij jou deze oefendag volgen?

Het is lang geleden dat ik Reiki heb gehaald, kan ik nu wel naar de oefendag komen?

Zevenaar is wel ver weg.... kan het niet dichterbij?

Wat houdt het kwaliteitskeurmerk in?

Heb je nog een vraag die hier niet beantwoord wordt? Mail dan naar sandra@succesvolinbalans.nl. Ik beantwoord je vraag zo spoedig mogelijk! 

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatief Therapeuten en de Vereniging Reiki Cirkel.

Succesvol in Balans - Voltastraat 29-5 - 6902 PT Zevenaar - Tel 06-14767756 - sandra@succesvolinbalans.nl